Ezt durekt csinalta vagy nem? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Szoval az volt hogy kosarazunk es dobtam volna a kosarlabdat el es egy srac ramarkolt a melleimre.Elegge fajt es meg is kerdeztem hogy mivolt ez de nem valaszolt.Ezt vajon direkt csinalta vagy nem? Tobbszor kerdeztem de terelte a tematfebr. 12. 13:30
11/17 A kérdező kommentje:
Hat oszinten ma is iskolaba es csak ugy kicsatolta a melltartom es en meg tokon rugtam es en jottem ki szarul mert behivattak az igazgatoiba es elvileg fogok valamit kapni
febr. 13. 14:41
12/17 anonim válasza:
11: Háát... Nem lehet, hogy csak egy kanos kisfiú vagy, aki ilyen kamu történetekre rejszol? 😀
Ha igaz a sztori, akkor szólj az osztályfőnöknek, szexuális zaklatás, amit ez a kis majom csinál..
13/17 anonim válasza:
(11-re) De miért te? Te csak megvédted magad, neki kéne kapni valamit azért, hogy szexuálisan zaklat téged.
14/17 anonim válasza:
Azért a fogait is már kiverhetted, ha már banánon rúgtad a disznót!
Na és milyen jutalmat kaptál az igazgatótól?
16/17 anonim válasza:
Mindenki, aki azt írja, hogy nem lehet véletlen vagy hülye, vagy még életében nem sportolt/kosarazott. Simán lehet, hogy véletlen volt, sőt valószínű, mint ahogy ha valakit véletlenül lekönyökölsz. Valószínűleg azért nem válaszolt, mert szégyellte, én is összefosnám a gatyámat, ha valaki mellét megmarkolnám véletlenül. Azért lehetett erős, mert a labdát általában nem gyengéden próbálják kiütni a kezedből. Lehet, hogy túlmagyarázom, de valószínűbb, hogy ez történt, mintsem hogy élt a lehetőséggel, és rámarkolt a cicikre. Férfiként mondom mindezt.
17/17 anonim válasza:
16
Tudsz olvasni??
Akkor olvasd el a 11-es Kérdező kommentjét. Még hogy véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!