Ezt durekt csinalta vagy nem? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Szoval az volt hogy kosarazunk es dobtam volna a kosarlabdat el es egy srac ramarkolt a melleimre.Elegge fajt es meg is kerdeztem hogy mivolt ez de nem valaszolt.Ezt vajon direkt csinalta vagy nem? Tobbszor kerdeztem de terelte a tematfebr. 12. 13:30
1/17 anonim válasza:
Szerintem meg akarta kérdezni, hogy hanyas a kosárméreted..
2/17 anonim válasza:
Most őszintén! Hogy lehet nem direkt rámarkolni ?! :D
Naná, hogy direkt!
Ő meg akarta fogni és megfogta.
legközelebb te meg markolj rá az ő micsodájára hm ha érted, de JÓ ERŐSEN ÁM! és akkor kvittek lesztek! :D
3/17 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok. Jobb, mintha kikosarazott volna. :') Mondhatni teljes mellbedobással akart ismerkedni veled.
Viccen kívül te meg válaszul markolászd meg egy kicsit a golyóit-bár amilyen kanos kisfiú lehet, szerintem még örülne is neki.. :DDD
27/F
5/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom nagyon fura lenne ha vagy ramarkolnak a szerszamara vsgy tokon rugnam lany lettemre.Nagyon bosszant meg mindig hogy csak ugy ramarkolt a mellemre de nem mernem megtenni azt hogy ramarkolok a kukacara vagy esetleg tokon utom.De ha holnap megyek az iskolaba eldontom mit csinalok vele
febr. 12. 15:13
6/17 anonim válasza:
5-ös: de miért nem mered, ha ő meg merte?! Egyszer élünk! :XD
7/17 anonim válasza:
Ja, hátha nem is tetszik a srác, akkor hagyd a fnébe! Még a végén biztatásnak venné a hlyéje. Bocsi, no privi! Bye! :)
8/17 anonim válasza:
Van a fiúknál egy kor amikor bekattannak egy időre. Teljesen fura dolgokat csinálnak és maguk sem tudják megmagyarázni miért. Majd kinövik.
9/17 anonim válasza:
Ha a srác csúnya, akkor vágd pofán, de ha bejön neked, akkor folytathatjátok is akár. Persze hogyha nem seggfej az illető..
10/17 anonim válasza:
9-es kommentelő vagyok, IRÓNIA, még mielőtt kapnám a savazást. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!