Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Írtátok már osztálytársnak...

Írtátok már osztálytársnak vagy csoporttársnak a leckéjét?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt azt indok? Segítséget kért, de annyira le volt maradva, hogy egyszerűbb volt megírni? Megfenyegetett titeket? Megkért titeket és barátságból elvállaltátok? Ti ajánlottátok fel?
jan. 18. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Beadandó feladatnál -vizsgához alapkövetelmény volt- elnézte a határidőt.

Felhívtuk telefonon, vidéken volt, már nem volt lehetősége beadni. Összeültünk néhányan, megcsináltuk és beadtuk a nevében.

jan. 18. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Megírni senki helyett se írtam sose, egyrészt azért, mert nem vagyok senkinek a személyes szolgája, másrészt meg mert szinte minden tanár ismeri mindenki kézírását, szóval instant észrevevődne, ha valaki leírná valakinek a házifeladatát. A max az volt, hogy lediktáltam, de gyakoribb volt, hogy odaadtam, hogy másolja le.
jan. 18. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Gimis legjobb barátnőm egyszer, óra előtt vagy 5 perccel közölte, hogy elfelejtette megírni a mini angol fogalmazását. Már alig volt vissza a szünetből, teljes pánikban volt, mert mindenkiét beszedték akkor, és megkért, hogy segítsek. Végül "tollbamondtam" neki a dolgot, és beadta, nem lett belőle semmi.

Gimi elején sokszor körbement a magyar- és matekházim miután egy valakinek odaadtam. Utána, amikor már nagyon kezdett kihasználásba menni a dolog, már nem adtam oda senkinek egyiket sem.

jan. 18. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Írtam már szemináriumi dolgozatot egyetemen egy csoporttársamnak, valami nyelvtudományi témából, gimiben csináltam rajz házikat pár embernek rendszeresem. Az utóbbit kifejezetten szerettem is, csak könyvből kellett illusztrációt bemásolni a füzetbe, semmi egyediség nem kellett hozzá, ha valaki jól csinálja, akkor max az a különbség, hogy milyen ceruzát használtál. Órán meg soha nem rajzoltunk érdemben, csak művtöris xarokat jegyzeteltünk, szóval ki se derült, hogy akinek én csináltam, annak én csináltam. :D

Egy rajzházit szívességből csináltam, a barátnőm/szobatársam/osztálytársam koliba hagyta a füzetét, hosszú betegség után jött vissza, de úgy, hogy suliba, aznap utazott vissza, nem előzőnap, hogy akkor 1. pótolja a házit, 2. egyáltalán nála legyen a füzet. A házit megcsináltam neki, meg nyilván vittem neki a füzetét az órára. A többi embernek, akiknek valaha megcsináltam a rajz háziját, azok fizettek érte. És az a hat oldalas egyetemi beadandó is egy fizetős szolgáltatás volt :D

jan. 18. 23:53
 5/7 anonim válasza:
Hát konkrétan megírni nem írtam meg, ilyet max. valami legjobb haver vagy barátnő esetén valami SOS helyzetben tudnék elképzelni, olyan viszont szerintem már mindenkivel előfordult, hogy lefotózta, befotózta, feltette valahova a házit, stb.
jan. 22. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen. Énekből. Az órai vázlatát rendszeresen. Nagyon aranyos cimbi volt. Meghalt már, sajnos. 😒
jan. 22. 17:30
 7/7 A kérdező kommentje:
6, őszinte részvétem! :(
jan. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!