Órán tiktok live-ozni szerintetek nem túl veszélyes?
Én már nem járok suliba de attól még nem hiszem hogy jó ötlet ha megunja a tanár a hülyeséged elveheti a telódat.
Én nehezen tudom elhinni hogy egy tanár nem veszi észre mit csinál a diák maximum úgy tesz mintha nem látná de ez más kérdés.
Láttam ma is ilyen liveot.
Az én időmben (idén lesz 4 éve, hogy ballagtam) már kezdett virágozni a TikTok, de az volt a szerencsénk, hogy nem a mi évfolyamunkon, hanem az akkori gólyákén.
Volt egy végtelenül aranyos, néha kicsit naiv, tanárnő, aki nem egyszer ecsetelte, nevek nélkül, hogy mit bírtak csinálni a gyerekek, milyen kreatívak tudtak lenni, amikor nem kellett volna.
Szóval trükköztek is rendesen a diákok is, de azért voltak olyan tanárok is, akiket nem is érdekelt az egész.
Egy ponton már tőlünk is begyűjtötték a telefonokat a tanárok, direkt ügyelve arra, hogy mindenki kitegyen egyet. Az utolsó szón a hangsúly. Mert egy idő után már pár srác azzal szórakozott, hogy behozta az előző iPhone-ját, és a meglévő helyett azt tette ki..
Sokan akkor, illetve most, nem is törődnek a következményekkel, csak röhögtek rajta egyet, majd következő nap újra eljátsszák az egészet, esetleg új taktikával.
Nekem van egy fiatal, kezdő tanárom, akinek az óráin valamilyen ürüggyel szinte minden alkalommal lehetett telefont használni. Sőt, a karácsony előtti utolsó órán már megengedte, hogy csak úgy telefonozzunk, egyébként Ő is mindig ezt csinálta.
De más tanár is megengedi a telefon használatát, de csak az adott feladatra. Mindig elmondják, hogy nehogy egyébre használjuk(TikTokot mindig külön kiemelik), mert ha rajtakapták, akkor 1-es.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!