Szerintetek is parasztság volt ez osztálytársamtól?
Szóval karácsonyra húzni kellett mindenkinek egy nevet az osztályból és ajándékot venni, meg a szokásos történet. Engem egy lány húzott, különösebben nem szoktam vele beszélgetni, de előző héten volt egy kis veszekedés az osztályban, amiben én és a baráti társasága egymás ellen foglaltunk állást.
Elvileg 2000 forint értékben, vagy felett kellett volna ajándékot venni, de szerintem amit adott még az 1000-et sem közelítette meg (Ha szegények lennének megérteném). Még ezzel sem lenne bajom, de szerintem elég nagy bunkóság 1 hónapja lejárt csokit adni.. Főleg, hogy köztudottan emésztési betegségem van, és emiatt alapjáraton is nehezebben bírja a gyomrom az ételeket. Szerintetek szóljak neki emiatt? Csak ki vagyok akadva egyszerűen, hogy míg én próbáltam a lehető legjobbakat találni a választottamnak, ez fogad. Annak ellenére, hogy ez egy kényszeres dolog, azért ne már :D 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!