Nagybátyám jogosan sértődött meg mikor rászóltam ebéd közben, hogy ne szürcsölje a levest, mint egy bugris ?
Figyelt kérdés
Meg ha lehet ne krákogjon ott nekem mert idegesítő...2023. okt. 22. 12:52
1/12 anonim válasza:
Ha így szóltál rá, akkor persze, hogy jogosan.
2/12 anonim válasza:
Aki felnőtt korára nem tanulta meg a legalapabb asztali etikettet se, az többnyire már nem is fogja. És, ha valaki szóvá teszi, akkor megsértődik.
3/12 anonim válasza:
Jaj anyám is szürcsöl 50 évesen.Úgy eszik ahogy neki jól esik.Nagybátyáddal meg nem élsz együtt gondolom nem mindennap hallgatod a szürcsölést.Egyszer egyszer kilehet bírni.Oké aláírom hogy tisztelettudó ember nem szürcsög de na..ő így szokta meg. De eleve beszóltál egy felnőttnek szval jóhogy nem vette ezt jó néven.
4/12 A kérdező kommentje:
35 éves vagyok talán "beszólhatok" ha nem tetszik valami nem ?
Aztán nyugodtan meg lehet sértődni az sem érdekel .
2023. okt. 22. 13:14
5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy ez milyen hülye duma, hogy " beszóltál egy felnőttnek " ... Miért, egy felnőttnek nem lehet szólni, ha ostoba ? Nem lennék a gyermeked helyében az biztos ...
2023. okt. 22. 13:15
6/12 anonim válasza:
"35 éves vagyok talán "beszólhatok" ha nem tetszik valami nem ?"
Nem. Tudod ha bajod is van valamivel, és adott esetben igazad is lenne, ég és föld a különbség aközött hogy kulturáltan megkéred a másikat valamire, vagy ostoba proli módjára beszólogatsz másoknak. Utóbbit nyilván nem fogja senki értékelni, és teljesen jogosan.
7/12 A kérdező kommentje:
Megkértem, hogy ha egy mód van rá akkor ne szürcsöljön .
Ez lenne a proli beszólogatás ? Gratulálok .
2023. okt. 22. 13:23
8/12 anonim válasza:
Nincs gyerekem ha ezzel akarsz odavágni.Ha meg nembánod hogy besértődött akkor meg minek veszed a fáradtságot a kérdésed kiiírására??.Tévedni emberi dolog, azthittem fiatalabb vagy( kb semmi infó nincs) de kövezz meg.Egyébként jó bunkó vagy nemcsak itt ismetetlenül de a családtagjaiddal is ahogy elnézem. Minden jót.
9/12 anonim válasza:
Szépen is fel lehet rá hívni a figyelmét.
10/12 anonim válasza:
Ha tudod, hogy így eszik, miért eszel vele egyutt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!