Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan reagálnátok, ha egy 16...

Hogyan reagálnátok, ha egy 16 éves osztálytársatokról kiderül, hogy örömlánynál járt?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat próbálkozott a lányoknál, de semmi sem jött össze neki

Kort és nemet is írjatok

2023. dec. 15. 16:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném/hiszem el.
2023. dec. 15. 18:12
 12/23 anonim válasza:
44%

Nem csodálkoznék. Őszintén szólva én áldom a sorsot, hogy nem most vagyok sulis, mert ciki vagy sem, nem tudnék megfelelni a mai elvárásoknak. :(

100 ezres sportcipők, 500-as almás telefon, 180+ magasság, luxusnyaralásokkal teleposztolt Insta, ezek nagyon kevés srácnak vannak meg, márpedig SOK lány elvárja ezeket, már a gimiben... faxt, már általánosban is.

Én, anno 2 dolog miatt nem mentem prostihoz.

- Vidéken éltem, ott nem voltak. De igény lett volna rájuk.

- MILF. Időben sikerült a MILF-ekre specializálódom, így mindig jutott nő.

2023. dec. 15. 18:15
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha igaz, így sem sikerült becsajoznia. Olyan, mintha sok ideje próbálna otthon sütni pogácsát, majd venne egyet a boltban és azt állítaná, ő sütötte. Pogácsa, ehető, de nem ő csinálta.
2023. dec. 15. 20:21
 14/23 anonim ***** válasza:
40%
Ez amúgy nem bűncselekmény? Utána néznék és lehet fel is jelenteném a K.rváját.
2023. dec. 15. 21:55
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
14-es ne szerepelj és főleg ne irigykedj azért, mert te még 28 évesen szűz vagy. köszi
2023. dec. 15. 22:26
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

Oké nem szerepelek. 22 vagyok amúgy, boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban, egészséges szexuális élettel.

Nem irigylem. Ő ebben az áldozat, én csak segítenék neki ezzel.

2023. dec. 15. 22:30
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Ő nem áldozat, hanem egy tapasztalatokra vágyó tinédzser.

Te viszont egy mások életébe belepofázó idióta vagy.

2023. dec. 15. 22:32
 18/23 anonim ***** válasza:
65%
Nem pofázok bele. Magamnak utánanéznék, hogy ez legális-e. Ha az, akkor nem tennék semmit.
2023. dec. 15. 22:34
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
gratulálok, te egy igazi szánalomkupac vagy.
2023. dec. 15. 22:37
 20/23 anonim ***** válasza:
69%

16 évesen (mikor legutóbb 16 éves osztálytarsam volt) nem tettem volna semmit. Csak undort és szánalmat váltott volna ki belőlem. Lenéztem volna. 16 évesen nem voltam épp toleráns korszakomban. Főleg ha ezzel dicsekszik. Ha csak máshogy kiderül, akkor inkább ijedtség és szánalom. Csak hogy a kérdésre is válaszoljak.

Nem jönnék össze olyannal, aki számára a szex üzlet. Nem egyezik az értékrendemmel. Az rendben van, hogyha csak szexre keres partnert, akivel ez kölcsönös, hiszen a szex önmagában jó, mindkét félnek. A fizetett szex nekem a nemkívánt szex határát súrolja. Nem tudom tudnék-e baráti kapcsolatban lenni ilyen emberrel. Talán prostival inkább, mint azzal, aki a kuncsaftja.

16 évesen még bőven nincs lemaradva semmiről, kár, hogy nem ezt látja/hallja a környezetében. És nagyon furcsa is. Nálunk az osztályunkban kb 1-2 ember volt túl az első szexuális élményén ennyi idősen.

Szerintem nagyon komoly hatása lesz ennek a srác életére és nem pozitív értelemben. Egyrészt jó eséllyel nem egy szuper élmény maga a szex egy prostival. Másrészt titkolja vagy a nők 99%-ánál alapból kiesik, a maradék 1%-nál még a hazugsága miatt, ha letagadja. Nem egy szimpatikus tulajdonság az sem, ami ide vezetett. Hogy ennyire számít mások véleménye (lemaradva érzi magát), hogy hogyan áll a szexhez (üzletként felfogható, aztán kiakad ha az esetleges párja szexmegvonással büntet -- igen elítélem ezt a viselkedést, de ez ugyanaz a hozzáállás: szex=üzlet) stb. Lehet még traumákat is hagy benne az eset, a nemi betegségektől nem is beszélve.

2023. dec. 15. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!