Hogyan reagálnátok, ha egy 16 éves osztálytársatokról kiderül, hogy örömlánynál járt?
Nagyon sokat próbálkozott a lányoknál, de semmi sem jött össze neki
Kort és nemet is írjatok
Nagyon sajnálnám hogy ennyire buta és kétségbeesett. A valódi nők szerintem ezzel még távolabb kerültek tőle. Titkolgathatja majd élete végéig aztán ha kiderül még az is lelép aki addig szerette...
Mellesleg egy szűrésre menjen el ha nem akar meglepődni.
"Nagyon sokat próbálkozott a lányoknál, de semmi sem jött össze neki"
16 éves koráig?
Ez egy vicc.
Ha mondjuk 26-28 évesen jut erre az elhatározásra, azt megérteném. 16 évesen ez nevetséges érv.
Igazából sajnálom, mert elég fura közegben lehet, ha 16 évesen már eljutott odáig, hogy “nagyon sokat próbálkozott lányoknál”, és már kétségbeesett…
Nálunk pár emberen kívül senki nem jutott el a szexig 16 évesen, SŐT a legtöbben 18-19 fölött CSÓKOLÓZTAK először, vagy minimum 16 felett. Persze voltak, akik cseszegettek másokat, de azok annyit is értek.
Na de annyira senki nem esett kétségbe, hogy örömlányhoz forduljon, PLÁNE 16 évesen.
Az ilyen “én már 16 évesen megb.sztam a fél világot” sztorik 99%-a akkora kamu, mint a ház - tehát általában azok, akik másokat piszkálnak, amiért még nem vesztették el a szüzességüket, valójában maguk is max. a kézfogásig jutottak el, csak a szájuk nagy. (Mennyi ilyet láttam…)
Tehát az ilyen emberek véleményére adni, és kétségbeesni, nem valami okos hozzáállásra vall.
Ide fajult a világ. Mintha a szüzességtől mindenáron szabadulni kéne... Szomorú nagyon.
Mellesleg egy prostinál a két lökéstől elmenést nem sorolnám a szex kategóriába... szóval totál tapasztalatlan marad az ember és még szégyent is vesz a nyakába, nem kevés pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!