Mit szóltok ahhoz, hogy egy 16 éves diákot addig piszkáltak, ameddig az vonat elé nem feküdt Sümegen?
Szerintem felháborító. Alapból már mentális betegség miatt is simán jutnak ide emberek (akkor is hol a szülő?), de így meg még rosszabb. Miért kell b.szogatni valakit és miért nem szólnak az ilyen gyökerekre rá a tanárok/ többiek?
Nálunk is volt gimiben pár kötekedő alak, akiknek ez volt a hobbija, hogy másokat cseszegetett, de mi rászóltunk az ilyenre (még akkor is, ha a "bántalmazott" felet mi sem bírtuk/ nem ismertük).
Nagyon sajnálom, hogy ilyenek még mindig előfordulhatnak. Részvétem a családnak.
Sajnálom az illetőt. Ilyen az én diákéveimben is volt, már akkor volt mobiltelefon, mikor egy nyári táborban voltam a Balatonnál, és felhívott azosztálytársam, hogy ő véget veta zélteének, ő vonat elé ugrik... Ez volt egyte 10-kor. Én autóstoppal elutaztam a fővárosba, hajnal egyre fel is értem. Hajnal háromkor indult az első vonat Szolnokra, arra volt jegyem, hgoy meglátogassam a barátnőm, aki pont az elé a vonat elé ugrott ki, hogy megölje magát. "Sikerült" neki. Meghalt. A darabjait úgy szették össze szerencsétlen vasúti alkalmazottak.
Én utána visszamentem a kollégiumba, a tanárok szartak bele, hogy meghalt egy számomta kedves ember. Azt is leszarták, mikor meghalt a dédim, nem akartak konkrétan elengedni a temetésére, mert hogy akkor kihagyok egy fontos versenyt. Szóval az a rossz hírm, hogy mindenki leszarja.
Sajnálom a gyereket. Viszont bunkóságnak tartom hogy az egészet csak és kizárólag a tanárokra akarod kenni.
Anyám töritanár. Egy 30 fős osztályai heti 2*45 percet találkozik. Szerinted ennyi idő alatt észre lehet venni bármit is.
Ő ugye nem a Hollywood-i plasztikai műtétre kiutazni akaró gyerek volt aki itt, a gyakorikérdéseken is többször megjelent?
Pl.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__repules-repulojegyek_..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
Az utóbbi kérdésben lévő távolságokat beháromszögelve nagyjából Sümeg jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!