Mennyire normális viselkedés ez egy 16 éves lánytól?
Szerintem nem normális, hogy egy 16 éves lányra ennyire rá vagy fixálódva, és ennyire kombinálsz róla.
A lányról nem tudok véleményt mondani.
“valamilye”
“kivan”
Stb.
Katasztrófa!
A pletykálkodás, mások magánélete helyett inkább tanulj meg helyesen írni.
Vannak cikibb dolgok.
Én 16 évesen kétszer is bepisiltem. Egyszer meg voltam fázva és éreztem hogy pisilni kell és gondoltam várok kicsit, de aztán el is kezdtem bepisilni. Olyan állapotban voltam utána napokig hogy ahogy éreztem az első ingert rohannom kellett a wc-re, hogy nehogy bepisiljek út alatt és néha így is bement egy kicsi.
Egyszer meg az iskolából hazafelé alig bírtam visszatartani, de mégis kibírtam hazáig. Viszont, ahogy beléptem az ajtón és elkezdtem rohanni a wc-re, félúton meg is indult és pár lépéssel a wc előtt teljesen összepisiltem magam.
Pedig az iskolakezdés alap feltétele a szobatisztaság én meg addigra már 16 éves voltam, erre a korosztályra pedig pláne nem jellemző a bepisilés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!