Az gáz ha szó nélkül használom a szobatársam cuccait? Titeket zavarna?
Igazából csak a vízforralóját, hétvégén, ha nincs bent senki a szobában rajtam kívül. De csak vizet forralok benne (ezt azért hangsúlyozom, mert a közös konyhán lévő vízforralóban már láttam virslit, meg zacsis levest is). Meg nem hagyom ott retkesen, pont olyan tisztán hagyom, és pont ugyanott az asztalán, ahol hagyta.
Beköltözéskor azt mondta, hogy nyugodtan használhatjuk, csak kicsit rosszul érzem magam amiatt, hogy nem kérdezem meg, és nem is szólok róla utólag sem, hogy használtam.
Ha én lennék a szobatársad én is mondtam volna, hogy használd nyugodtan de ha ne adj isten még ha nem is említettem volna meg akkor sem zavarna, hogy ha használnád anélkül, hogy szólnál róla.
Eltisztítottad meg visszatetted a helyére és ez pont elegendő, ennél nem kell több.
Ha engedélyt adott rá, akkor nem.
Mi ugyanezt beszéltük meg a lakótársammal, mikor összeköltöztünk, ő hozott egy vízforralót meg egy szendvicssütőt, én egy kenyérpirítót, kávéfőzőt meg egy airfryert, ezeket bárki bármikor használhatja. Nekem három tárgy van az étkészletemben, amire háklis vagyok, ha bárki más használja (villa, kanál, az egyszemélyes edény, amit mamától kaptam mikor először költöztem külön), egyszer mondta a haverja, hogy amíg nem voltam itthon, ők ketten betütükéztek, és másnap reggel ő ki akarta venni az utolsó tiszta villát a fiókból, és a lakótársam rászólt, hogy azt nem használhatja, inkább elmos neki egyet az előző este felhalmozott mosatlanból.
A lakótársamnak van egy nagyon kedves kése, meg a bögréit nem érintheti más szája. Soha nem nyúltam hozzájuk. Minden csak megbeszélés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!