Hogy hozzam szóba a kolis szobatársaimnak, hogy jó lenne, ha a tagintézmény vezető elé állnánk, és megkérnénk, hogy tegyenek minket külön szobába?18l
Négyen vagyunk egy szobába, mert négy fős szobák vannak. Eredetileg úgy kértük tavaly év végén, hogy 2-2-en legyünk, de sajnos egy szobába raktak minket, pedig tökre van vagy tíz üres szoba a lány szinen.
És én szeretem a szobatársaimat, de ketten rohadt hangosak, ha mind a két hangos szobatársam ott van. Ez engem nagyon zavar, a csendes szobatársam, akivel ketten akartunk lenni, őt is, csak ő jól bírja a kevés alvást. A hangos szobatársakat így kell érteni, hogy hiába szólok, hogy legalább halkabban legyenek, semmi. Konkrétan a kicsesett füldugón keresztül hallom a hülye rögögésüket.
Szóval esélytelen megbeszélni, és több okból kifolyólag csak az az opció lenne, ha szólnánk a csoportvezetőnknek illetve a tagintézmény vezetőnek, hogy tegyenek minket külön. Viszont nem tudom, hogy hogy hozzám szóba úgy, hogy ne legyen sértődés.
Mit javasoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!