Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az normális, ha én ezt magamra...

Az normális, ha én ezt magamra veszem?

Figyelt kérdés

10.-es gimis vagyok.

Az osztályban van egy lány, aki a tesi órás csapatjátékokat halál komolyan veszi, és mindig azt szeretné, ha az ő csapata győzne, veszíteni egyáltalán nem tud.

Egyébként ő tényleg nagyon ügyes majdnem minden játékban, de nyilván előfordul olyan, hogy elrontja, mint mindenki más.

Mindig azokat az embereket választja, akikről tudja, hogy kifejezetten jó játékosok, és velük együtt megnyerheti a meccset, viszont amikor a tanárúr dönt a csapatok összeállításában, és esetleg egy gyengébb játékost választ a lány csapatába, rögtön elkezd toporzékolni, hogy ő már most érzi, hogy szar lesz az egész meccs, mert biztos, hogy nem fognak győzni, és ha a gyengébb, azaz "nem annyira ügyes" játékos egyszer véletlenül leejti a labdát, vagy rossz helyre dobja, elvörösödik, és elkezd kiabálni, szitkozódni, meg pofákat vágni, hogy már megint elb*szta az illető a játékot, és a másik csapat kap pontot.

Ma például röplabdán egy csapatban voltam vele, és hát bevallom őszintén, hogy én sem mindig tartozom az ügyesek közé, viszont szerválni nagyon jól tudok, az a kedvencem az egészben. Na de a lényeg, hogy amikor hátul álltam középen, és az előttem lévő fiúnak ment (volna) a labda, de nem tudta átütni, ezért legurult a feje fölött, és nekem kellett volna átütni, de sajnos későn kapcsoltam, így leesett előttem a labda, a csaj már B+-ezett.

Úgyhogy nem tehetek róla, de nagyon nem bírom az ilyen embereket, akik ennyire komolyan veszik ezeket a csapatjátékokat, hogy ha egyszer veszítünk, már összedől a világ. Komolyan, mintha ezen múlna valami az életében.

2023. nov. 22. 20:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen egy idióta, de komolyan. Nálunk is volt, a tanár egy idő után szándékosan a rosszul teljesítő diákokat rakta hozzá, hogy igenis, tanulja meg, nem nyerhet mindig.

Általában 6-7 éves kor körül el kell viselni a vereséggel járó csalódottságot, nem pedig hisztizni mint egy dedós.

2023. nov. 24. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!