Normális, hogy nem tudok leszokni arról, hogy meleg levegőt fújok magamra?
Rendszeresen fujatom magam, napi többször, mert jól esik.
Reggel fürdőben kapcsolom a hősugárzót, hajszárítás után is átmegyek az egész testemen pár percig a meleg levegővel.
Ha itthon vagyok, nap közben is melegítgetem a lábam, vagy esténként, főleg télen, kitárom a hálóban az ajtót, hogy jöjjön be friss hideg levegő, közben képes vagyok 1-2 órán át is fújni a meleget a takaró alá.
Ezt évek óta csinálom, mert jól esik, a villanyszámlán meg havi 5-10 ezer ft látszódik meg max emiatt, de nekem megér ennyit.
Az egyetlen gond, hogy az orrom nagyon kiszárad tőle, gyakran sebes is, gondolom a port is kavarja a szobában.
Van más is, aki csinál hasonlót?
Nem lehet,hogy valami szervi bajod van?
Érszűkület esetleg..?
Ha normális lenne akkor nem merülne fel benned a kérdés, hogy normális-e.
Én is jobban szeretem a meleget, de én amúgy is fázós vagyok.
De az, hogy szellőztetés közben megy a meleg pazarlás. Akkor inkább szellőztess ki és utána melegíts be 25-28 fokra.
Ne fújd az arcodra, orrodra.
Öltözz fel melegebben.
Az meg számomra totál nonszensz, hogy engeded be a hideget és közben melegíted magad.
Szokj rá hogy csak a takaró alá fújod, és csak elalváshoz
Hordj mindig zoknit, nekem is fázós a lábam, a felsôtestem meg izzadna olyan melegben, ahol a lábam már épp nem fázik.
Ezért inkább 19-20 fokot tartok a lakásban és vastag zokniban és bôrcipôben vagyok egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!