Full lányosztályban lányként?!
Most lettem középsulis ,és eddig a szakban sem voltam biztos. Néha gondokodom azon ,hogy váltok. De mondjuk még korai és várnék vele 1-2 hónapot hátha.( a szak miatt).
De viszont 30 emberböl 5 db fiú van ,és már most rosszul vagyok a full lányosztálytól ,főleg mi lesz ott 6 év alatt. Tobb fiút jobban értékeltem volna,néha lazábbak és jobb fejebbek ,mint a lányok.De konkrétan egyikkel se lehet semmi programit kitalálni ,hogy gyere menjúnk be a városba este 8 ig. Mindenki merev ,senkivel nincs meg az a közös hang. Akiben meg lenne az meg antiszoc meg nem engednek neki semmit. Meg van egy csomó 2009 es ,akik ráadásul 1-2 évvel fiatalabbak és ez is idegesit ,hogy oket alapbol sehova nem fogják engedni. Egyébként tudom,hogy ez nem indok a váltásra ,és csak egy tini hisztinek tűnik ,de most engem ez baromira zavar. És ez hozzátesz a szakban való kételkedésemhez ,mert kb a sulitól megy el a kedvem és egyaránt a tanuláshoz se volt még kedvem az évben.(en 2007es vagyok, gyakori ,szoval ne tiltson le)
10-es ,te hogy keveredtél 2007-ekkel egy osztályba?
Amúgy meg ,igen ,ki tettem még egy ilyen kérdést ,hasonlót ,de azt törölték is. Pedig ott is voltak jó válaszok.
15
Na ha ott nem vagy elég vagány akkor tuti kicsinálnak. Én is tudok ilyenről sajna.
Esetleg ne gyűlöld ennyire a saját nemedet, adj nekik egy esélyt. Még mindig a csapból is az folyik, hogy a lányok így rosszak, úgy rosszak, meg úgy pláza/ruha/haj/fiúk/szupcsilávcsi, de 14-16 évesen már be lehetne látni, hogy az "én nem olyan lány vagyok, mint a többi" nem egy létező jelenség. Valóban lesz úgy 20%, aki tudat alatt ennyit enged magából láttatni (ennek a társadalmi okába is bele lehetne menni), de ha beszélgetsz velük, rá fogsz jönni, hogy rengetegükkel jól ki fogsz jönni, pláne ahogy telik az idő és mindenki megnyílik egy kicsit.
Ne nézd le őket, ne sugározd ezt feléjük, és ne húzz el tőlük látványosan. Kezdeményezz.
2023-ban ugye már nem ott tartunk, hogy iskolát váltanál azért, mert az osztálytársaid javarésze fújlány?
24/N, aki valaha, 13-14 éves korában hasonlóan gondolkozott, de mára már látja, hogy vele volt a baj, meg azzal, amit a társadalom sugároz a lányokról (buta plázap*csák, unalmasak, stb).
ugyanilyen osztályba jártam, 4-en voltunk fiúk.
kizárt, hogy ennyi lány közt ne legyenek olyanok, akivel megtalálhatnád a közös hangot. szerintem egyszerűen még nem ismeritek egymást. ismeretlen közegben meg ilyen életkorban kifelé mindenki egy sablon arcot mutat, kevésbé vállalják fel az egyéniségüket, nehogy esetleg már az elején cikinek legyenek elkönyvelve.
dejo hogy ott ilyen sok lany van. netes beszlgetos oldalakon meg alig vannak szinte egyenlo a 0-val. mindegyik fiu. az a sok lany elkelne az osszes egy perc alatt
az a jo hogy ilyen sok fiatal csaj van, kellenek mind! nem tudom hol bujkalnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!