Az egyik lányosztálytársam azt mondta rám, hogy olyan vagyok, mint egy sota. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 18:01
1/9 anonim válasza:
hááát inkább suta akart az lenni, nem? Milyen volt a szövegkörnyezet? Mert végülis abból is ki tudod következtetni. Ha dicsérésnek szánta, akkor valószínű valami jó dolog, ha szídni akart akkor meg negatív
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem el :D Ilyen szó nincs is. Maximum suta van, mint azt az előttem szóló mondta. Beszélni sem tud a hülyéje :D (bocs ha a lány esetleg a barátod lett volna)
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, komolyan "o" betűvel mondta, mert az nem lenne értelmes, hogy "olyan vagyok, mint egy suta". Nem valami animével kapcsolatos dolog? Mert anime mániás.
2015. jan. 28. 18:40
5/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a sotát (shota) a lányosabb, alacsony fiúkra szokták mondani a (hentai) animék világában.
9/9 anonim válasza:
kedves lány a szentem, szerintem lobd el a tizoraiát, undok csitri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!