Full lányosztályban lányként?!
Most lettem középsulis ,és eddig a szakban sem voltam biztos. Néha gondokodom azon ,hogy váltok. De mondjuk még korai és várnék vele 1-2 hónapot hátha.( a szak miatt).
De viszont 30 emberböl 5 db fiú van ,és már most rosszul vagyok a full lányosztálytól ,főleg mi lesz ott 6 év alatt. Tobb fiút jobban értékeltem volna,néha lazábbak és jobb fejebbek ,mint a lányok.De konkrétan egyikkel se lehet semmi programit kitalálni ,hogy gyere menjúnk be a városba este 8 ig. Mindenki merev ,senkivel nincs meg az a közös hang. Akiben meg lenne az meg antiszoc meg nem engednek neki semmit. Meg van egy csomó 2009 es ,akik ráadásul 1-2 évvel fiatalabbak és ez is idegesit ,hogy oket alapbol sehova nem fogják engedni. Egyébként tudom,hogy ez nem indok a váltásra ,és csak egy tini hisztinek tűnik ,de most engem ez baromira zavar. És ez hozzátesz a szakban való kételkedésemhez ,mert kb a sulitól megy el a kedvem és egyaránt a tanuláshoz se volt még kedvem az évben.(en 2007es vagyok, gyakori ,szoval ne tiltson le)
Én full lányosztályba jártam közèpiskolában, nem volt egy fiú sem, nem volt ott semmi balhè.
Manapság 6 év a közèpiskola? Nekünk még négy volt.
Jó is; már a kezdet kezdetén feladni valamit amit te választottál, kizárólag azért mert túl kevés osztálytársad lába között van f-sz.
Amúgy én infós voltam gimiben, és pont azert tartottam ettől a szaktól mert majdnem mindenki fiú volt, de ott maradtam...✌️
Mi anno 36-an voltunk az osztályban és 3-n voltunk fiúk.
A lányok mindig hisztiztek valamin, folyamatos veszekedések voltak, durván irígykedtek egymásra, kis csapatok, bandák alakultak ki.
Egy osztálykirándulás sem lehetett megszervezni, mert csúnyán összevesztek.
Annyira nem volt rossz így vissza gondolva, de tuti lesz egy banda, vagy néhány lány, akivel jóba leszel, pl padtars stb.
Amúgy meg most kezdted a sulit eltelt pár nap mit vártál? 1 év múlva már nagyon fel leszel szabadulva
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..
nagyon unatkozhattál éjjel, ha erről több kérdést is kiírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!