Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy közeledhetek a másod-unok...

Hogy közeledhetek a másod-unokatestvérem felé?

Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk 3.éve, még van 2 évünk, de nem is mindig köszönünk egymásnak. Másik nemhez tartozik, szóval kicsit nehezebb barátkozni. Sose beszélgettünk, max egy-két szót, ami engem elszomorít, szerintem őt is de nem tudom kideríteni. Pl. volt amikor egy csoportba osztottak minket órán, annak örült, de mostanában kicsit mintha zárkózottabb lenne. Lehet, azt várja, én nyissak felé, de én elég félénk vagyok. Olyan rossz látni, hogy még a fiúkkal is sokakkal nagyon jóba van, hozzám meg nem igazán szól. Mit tehetnék? Hogy beszélgessek vele, és miről, ha nem merek hozzá odamenni se? A többi osztálytársam közül nem tudom, kik tudják, hogy rokonok vagyunk, de talán félreértenék, ha kettesben beszélgetnénk. Amúgy általánosban is ismertük egymást. A szüleink jóban voltak, de ma már nem találkozik a 2 család.

2023. aug. 22. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10%
Alma, szilva, körte, birka
2023. aug. 29. 14:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Tessék?
2023. aug. 30. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!