Más is utálta a legtöbb általános iskolai osztálytársát, iskolatársát?
Én pont az általános sulis osztályunkat szerettem nagyon. A gimis az bloáááá:((
Az egyetemen nagyon jó volt a társaság (ELTE).
Nekem általános suliból maradtak meg a legjobb barátaim a mai napig. Elég összetartó volt az osztály, szinte mindenki jófej volt mindenkivel, de pesze voltak klikkek.
Viszont 8. végén pár csaj elkezdte kavarni a szart és sokan összevesztek közölük, meg hát a tanárokkal is.
Így visszatekintve nagyon jó emlékeim vannak általánosról, de azért persze az idő is megszépíti az emlékeket.
Általánosban nem volt épp mindenki a szívem csücske, bár konkrétan utálni csak 2-3 embert utáltam.
A gimis osztályom viszont imádtam, a legjobb osztályba kerültem. :)
Senkit sem utáltam onnan, igazából mindenkivel elvoltam, bár többséggel inkább felületes volt a viszony. Volt egy stabil és szuper baráti társaságom, ami utána még meg is maradt egy ideig, velük foglalkoztam, barátkoztam, rájuk koncentráltam.
Nem voltunk kimondottan összetartó osztály, klikkek is voltak, de szerencsére egy-egy olyan több diákból állt, mint általában. Nem voltak nagy veszekedések, masszív kiközösítések sem, és mindenki megtalálta a helyét.
Aktívan csakis egy lánnyal tartom a kapcsolatot azóta, a többiekkel megmaradt a "felköszöntjük egymást és, ha összefutunk az utcán, váltunk pár szót" kapcsolat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!