Meg kellett volna védenem a tanárnőt?
Közbeszólhattál volna, véleményekről van szó elmondhatod a tiédet.
Én személy szerint inkabb azzal értek egyet hogy ocsmány ha valaki így öltözik (persze ettől még lehet a legrendedebb ember a világon) de ezt inkább neki mondanám el nem órán hangolnám ellene az embereket.
Az osztály a gusztustalan, meg a mai társadalom. Élén az ilyen pedagógusnak nem való gyökerekkel. Már ha ez tényleg igaz. Bár ha visszagondolok arra, hogy a 80-as években a "kedves" idősebb tanárnéni direkt megalázás céljából kifigurázott az osztály előtt, mert anyám ágyba hozta a reggelit, akkor ezt is el lehet sajnos hinni.
Mondjuk nem tudom, anyámnak is minek kellett ilyesmit fecsegni. Nem azért hozta ágyba, azt a nyamvadt péksütit, mert olyan hű de elkényeztetett gyerek voltam, hanem mert olyan szinten étvágytalan voltam, valahogy kedvet akart az evéshez csinálni. Amúgy meg egyedül nevelt, nem a legjobb körülmények között és rohadt sokat voltam egyedül. Úgyhogy bármi is volt a látszat, igazából marhára nem volt az egészben semmi irigyelni és alázgatni való! Így kb 40 év távlatából is gyűlölöm azt a tanárnőt!
Én sajnos nem látom, hogy nagy divat lenne kiállni a sértettek mellett. Ha úgy látod a helyzetet, megvédheted, de már az is jó, hogy nem állsz be a főkolompossal bégető nyáj közé.
Na az ilyen egyedeket kellene kivagdosni a tanári pályáról.
Budapesti suli. Szerintem azzal sincs baj, ha valaki ocsmánynak tartja, mert ízlések és pofonok különböznek, csak tényleg, ahogy írtad is, itt ellene hangolta és uszította a tanár a többieket. Bánom, hogy nyuszi voltam, de akkor teljesen le voltam bénulva.
"Ott voltam" - hányadik kerületi suli?
Na igen, ez is igaz! Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az! Egyébként hiába téma a mobbing/bullying a suliban, ha a felnőttekben is benne van ez a "gyilkos ösztön".
09:49-es sajnálom, ami veled történt annak idején, az a tanárnő se lehetett piskóta...
"Ott voltam"
Most tényleg, vagy csak kamuzol? Hányadik kerületi suli?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!