Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mégis mitől lenne olyan jó a...

Mégis mitől lenne olyan jó a középiskolás időszak?

Figyelt kérdés
Én utáltam, kiégett frusztrált tanárok akik a diákon élik ki azt hogy minimálbérért vannak ott és azért kell tüntizniük. Kretén diákokkal körülvéve. Apám mindig azt mondta "a gyereknek közösségben kell lennie", hát szívesebben lettem volna magántanuló minthogy azt a sok degeneráltat elviseljem 13 évig.
2023. júl. 7. 22:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%

12, vagy akik könnyen vették az akadályokat.

Mert lássuk be, simán lehet, hogy ami neked pofon, az másnak egy apró döccenés, semmi több. És vica versa.

Ezért is bullshit az a duma, hogy "ebben a világban" meg "kemény az élet" mert vlaójában pl a közegedben a legtöbben ugynaazon mentek át, mint te. Vagy arányaiban hasonlón. Aztán mégis van, aki megtalálja simán az útját, meg van aki belerokkan.

De tulajdonképpen mi az oka, hogy huszonvalahány évesen most így péntek este hirtelen kifakad belőled, hogy miért gondolja bárki, hogy jó a középiskola?

2023. júl. 7. 23:26
 12/32 anonim ***** válasza:
51%

#13 elárulok egy hatalmas titkot neked. nagyon kevés ember van ezen a bolygón, akiről elmondható, hogy ténylegesen megtalálta az útját. a james cameron pl. ilyen. nem sok james cameron van pesten.

akiről te azt gondolod, hogy ő pl. megtalálta, mert van egy jó külsejű felesége, és terepjáróból száll ki a giroszért, az lehet, hogy két hét múlva felakasztja magát, mert amitől szenved, arról fogalmad sincs.

akit meg lenézel, akármilyen okból is, lehet, hogy olyan szinten van spirituálisan, hogy hangosan röhög magában mindenen.

szóval hagyjuk ezeket a nagy szavakat, hogy ki találja meg az útját, és ki nem. fingod sem lehet erről.

2023. júl. 7. 23:31
 13/32 A kérdező kommentje:
13.Hát nem sokan mentek át azokon amiken én, nem fogom felsorolni a dolgokat.
2023. júl. 7. 23:32
 14/32 anonim ***** válasza:
65%

14, kicsit talán túlgondoltad amit írtam.

Teljesen egyetértek, nagoyn sok ember nem él harmóniában önmagával. De azért így is el tudnak boldogulni.

Az viszont, aki idegeneknek panaszkodik mindenféle konkrétum nélkül és szinte kikéri magának, hogy mások hogy gondolták, hogy nem érzik magukat szarul, az elég egyértelműen nem boldogul. És más ugynazon adottságokkal és körülményekkel meg igen.

2023. júl. 8. 00:20
 15/32 anonim ***** válasza:

nehéz ügy ez, mert pl. semmivel sem tartom nyomorultabbnak azt, aki gyakorin fetreng hülyeségeken, és állítólag "szenved", mint azt, aki most éppen a hatodik sörét gurítja le, és üvöltve röhög, mert a haverja éppen letolta a gatyáját a szórakozóhely közepén. nyomor ez is, nyomor az is.

kell egyfajta érettség, és elfogadás, hogy az ember rálegyintsen az infantilis álmaira, és akkor általában - a többség - megnyugszik. de ez a fajta megnyugvás még mindig nagyon messze van a boldogulástól.

mindenkinek szar az élete, és mindenki máshogy próbálja elviselni azt. gyanítom, a topikindító még a tagadás fázisában van, és dühös. de az nem baj, hogy elindult egy úton, ahol megpróbálja ezt a témát feldolgozni, és megérteni. nyilván fiatal még.

2023. júl. 8. 00:26
 16/32 anonim ***** válasza:
17, hát azért az elég depresszív kijelentés, hogy mindenkinek szar az élete:D Nekem pl nem. Oké, fogyatékkal élek, oké, borzalmas mennyiségű ételallergiát mutattak ki nálam.. de és? Ettől még nem lesz szar az élet, tök hálás vagyok, hogy ezt az életet élhetem.
2023. júl. 8. 00:37
 17/32 anonim ***** válasza:
17%

az emberi élet önmagában nevetséges, szánalmas, és gyarló. a szar nálam ezt jelenti. egy normálisabb életet élő embernek nyilván nem "úgy" szar az élete, mint egy hajléktalannak, de amennyi nyomora van mindenkinek, azért erős lenne kijelenteni, hogy az élet csodálatos. szerintem egyáltalán nem csodálatos.

egy boldog gyerek számára az, de egy felnőttnek..? olyat még nem láttam.

2023. júl. 8. 00:43
 18/32 anonim ***** válasza:
19, beszélj a magad nevében.
2023. júl. 8. 00:47
 19/32 anonim ***** válasza:
91%

mondom, ez csak spirituális fejlettségi szint függvénye, hogy ki mennyire akarja magára erőltetni a carpe diemet. amit te leírtál magadról, és amit utána biggyesztettél, hogy "tök hálás vagy" hát...most ezt el kéne hinni?

hálás vagy, amiért péntek éjjel egykor gyakorira kommentelhetsz? ez aztán a boldogság netovábbja, mi? pattints fel mellé még egy kőbányait, és az már szerintem a nirvána lesz.

2023. júl. 8. 00:56
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

21, nem iszok sört, gluténérzékeny vagyok:D De ja, lassan menni kéne aludni.

De mégis miért kéne szarnak éreznem az életem? Vannak barátaim, van családom, van feleségem, vannak terveim stb... most az, hogy nem látok... igen, ez kellemetlen, és nem azt mondom, hogy nem örülnék, ha nem így lenne. De ettől még nem lesz szar az élet. Konkrétan nem tudok olyan embert mondani, akivel szívesen cserélnék, mert lépten-nyomon mindig arra lyukadok ki, hogy nekem jobb, mint neki.

Szóval azt ne állítsd, hogy a zélet szar. Azt állíthatod, hogy a te életed szar, ez szíved joga.

2023. júl. 8. 01:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!