Amikor elköltöztetek otthonról (egyetemi, középiskolai kollégiumba vagy lakásba), milyen volt a kezdeti időszak szülő szempontból, mint pl telefonálás, túlféltés?
Faluban élek. A középiskola egy nagyon erős gimi volt, elég szigorú kollégiummal. Én akartam oda menni, félreértés ne essék, ez az én döntésem volt. :D
Ott a szüleim annyira nem féltettek. Annyi volt, hogy az elején picit gyakrabban hívtak, hogy jól vagyok-e, mert elég magamnak való vagyok. :D
Aztán... Most jön majd az egyetem, és Budapesten. Attól már féltenek rendesen. xD Pláne azért, mert a családban én leszek az első, aki elmehet egyetemre, szóval a helyzet mindenkinek új. A magam oldaláról annyira nem félek az egyetemtől. Iszonyat tanulékony vagyok szerencsére, és ezt a gimim is csak fejlesztette. Ami miatt félek, az ugyanaz, ami miatt a középiskolaitól is féltem: emberek. xD
Édesanyámék mindig tiszteletben tartották, hogy szép lassan külön életet élek, soha nem voltak tolakodók, soha nem hívtak "túl gyakran". Ők is tudják, én is tudom, hogy ha szükségünk van egymásra, akkor ott vagyunk egymásnak. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!