Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gimis lányok régebben férfitan...

Gimis lányok régebben férfitanárokba tényleg voltak szerelmesek?

Figyelt kérdés

A mai 40-60 éves korosztályból mondták páran hogy régebben volt ilyen hogy gimis lányoknak voltak ilyen imádott férfitanáraik meg ilyesmi.

Ez annyira fura, elképzelhetetlen, mert én soha ilyenről gimiben nem hallottam csajoktól hogy bármelyikük ilyen beteges perverz dolgot érezne egy férfi tanár iránt.

Én fiatalabb korosztály vagyok 4 éve érettségiztem.

Szóval lehet csak az én iskolámban nem volt ilyen és ez még létező dolog vagy ez már régen nincsen?

2023. máj. 18. 17:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Is is
2023. máj. 20. 00:20
 12/18 A kérdező kommentje:

# 9

Ez ha visszagondolsz egy plátói, rajongás féle szerelem volt vagy tényleg igazi?

Igazi alatt azt értem, hogy tegyük fel ez a férfi nem a tanárod lett volna, és úgy ismered meg, vagy már miután suliból elmentél akkor is beleszerettél volna és ha igen akkor ha "élesbe" fordul a dolog, akkor szó szerint fizikai kapcsolatba is belementél volna vele? Csók, szex?

Vagy ez egy jellegénél fogva eleve plátói szerelem és ahogy testi intimitásba, szexualitásba fordult volna akkor így undort éreztél volna?

2023. máj. 20. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Plátói volt
2023. máj. 20. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Abszolút plátói volt. 14 éves voltam, ő kb. 25, nem kezdtem volna kapcsolatot akkor egy ennyi idős férfival. Ráadásul így visszagondolva nem csak csúnya volt, hanem mai szemmel nézve ellenszenves is. De a teste kisportolt volt, és folyamatosan flörtölgetett a lányokkal, ami akkor nekem nagyon imponált.

2023. máj. 20. 16:32
 15/18 anonim ***** válasza:
En 3 évig voltam szerelmes a töri tanáromba. Nem volt se huszonéves, se az a tipikus nagyon jól kinéző mégis jól nézett ki, magas volt, kedves, udvarias, mindig kinyitotta előttem az ajtót ha látott, előre engedett, érdekelte mivan velem nekem meg ez imponalt. Nem volt köztünk semmi de elég jó viszony lett köztünk 12.re, ertem azt úgy hogy rengeteget beszéltünk facebookon, rengeteg mindent tudott rólam és én is róla, amolyan baráti viszony lett köztünk. Mikor elballagtam megoleltuk egymást:) ez már 2 éve volt, volt hogy írt szülinapomra illetve beszéltünk is sokáig ballagás után
2023. jún. 11. 08:52
 16/18 A kérdező kommentje:

# 15

de olyan fura, hogy ilyen érzést egy gimis lány hogy érezhet. Még ha akár csak plátói szerelem akkor is. Mert gondolj bele hogy ha nem a tanárod lett volna hanem csak máshol ismered meg, akkor biztos a hideg rázott volna ki egy ilyen idősebb férfitól, nem hogy még szerelmez érezz iránta.

2023. jún. 11. 10:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Hat nálam ez apam miatt is alakult ki, sose voltunk jóban es sosem volt ott nekem mikor kellett volna és tőle meg kaptam egy kis figyelmet ez meg tetszett 😅
2023. jún. 11. 12:58
 18/18 anonim ***** válasza:
A 70-es évekig nem volt szokatlan, hogy huszonéves férfiak udvaroltak 16-18 éves lányoknak. Persze az illem keretein belül, a család és a közösség figyelő szemei előtt.
2023. jún. 11. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!