Gimis lányok régebben férfitanárokba tényleg voltak szerelmesek?
A mai 40-60 éves korosztályból mondták páran hogy régebben volt ilyen hogy gimis lányoknak voltak ilyen imádott férfitanáraik meg ilyesmi.
Ez annyira fura, elképzelhetetlen, mert én soha ilyenről gimiben nem hallottam csajoktól hogy bármelyikük ilyen beteges perverz dolgot érezne egy férfi tanár iránt.
Én fiatalabb korosztály vagyok 4 éve érettségiztem.
Szóval lehet csak az én iskolámban nem volt ilyen és ez még létező dolog vagy ez már régen nincsen?
# 9
Ez ha visszagondolsz egy plátói, rajongás féle szerelem volt vagy tényleg igazi?
Igazi alatt azt értem, hogy tegyük fel ez a férfi nem a tanárod lett volna, és úgy ismered meg, vagy már miután suliból elmentél akkor is beleszerettél volna és ha igen akkor ha "élesbe" fordul a dolog, akkor szó szerint fizikai kapcsolatba is belementél volna vele? Csók, szex?
Vagy ez egy jellegénél fogva eleve plátói szerelem és ahogy testi intimitásba, szexualitásba fordult volna akkor így undort éreztél volna?
#2 vagyok.
Abszolút plátói volt. 14 éves voltam, ő kb. 25, nem kezdtem volna kapcsolatot akkor egy ennyi idős férfival. Ráadásul így visszagondolva nem csak csúnya volt, hanem mai szemmel nézve ellenszenves is. De a teste kisportolt volt, és folyamatosan flörtölgetett a lányokkal, ami akkor nekem nagyon imponált.
# 15
de olyan fura, hogy ilyen érzést egy gimis lány hogy érezhet. Még ha akár csak plátói szerelem akkor is. Mert gondolj bele hogy ha nem a tanárod lett volna hanem csak máshol ismered meg, akkor biztos a hideg rázott volna ki egy ilyen idősebb férfitól, nem hogy még szerelmez érezz iránta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!