Annyira idegesít a tanárom. Normális, hogy így viselkedik?
Figyelt kérdés
Jó tanuló vagyok, minden órára bejárok és mindig máshogy viselkedik. Egyszer mosolyog rám óra előtt, órán szintén magyaráz nekem (is), másik órán meg szinte végig rám se néz. Amikor dupla óránk volt, akkor egyszer fentebb ültem direkt, akkor a lentebb ülőknek magyarázott. Aztán a dupla óra második felében lentebb ültem, akkor meg a fentebb ülőknek magyarázott. Nem tudom mi baja lehet velem. Szerinted?2023. ápr. 2. 20:37
11/19 anonim válasza:
Figyelj, ne legyél már ennyire undorítóan öntelt, nem csak te jársz abba a rohadt osztályba, nehogy már fel legyél háborodva, hogy nem veled foglalkozik, ő nem a pesztonkád.
12/19 anonim válasza:
Szerintem a kérdező szerelmes a tanárába. :)
Ha nem így lenne, hidegen hagyná, hogy hova néz. :D
13/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes, se meleg.
Azon vagyok fennakadva, hogy a tanár nem pont azokra néz jobb esetben, akik rendesek, figyelnek, bejárnak, jók a jegyeik stb… ?
2023. ápr. 2. 21:08
14/19 anonim válasza:
13-as: azokra minek figyeljen, akiknek a figyelmét már megszerezte?! :)
15/19 A kérdező kommentje:
Hogy fenntartsa, nem?
2023. ápr. 2. 21:14
16/19 anonim válasza:
15: de hát fent van tartva így is, mert még a gyakon is vele foglalkozol! :D
17/19 A kérdező kommentje:
De ő ezt nem tudja. :D
Nem számít semmi, csak hogy ne utáljon meg!
2023. ápr. 2. 21:35
18/19 anonim válasza:
NEM UTÁL!
Neked valami mániád lett ez.
Foglalkozz valami értelmesebbel szerintem. :)
19/19 A kérdező kommentje:
Oksa!
2023. ápr. 2. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!