Annyira idegesít a tanárom. Normális, hogy így viselkedik?
Figyelt kérdés
Jó tanuló vagyok, minden órára bejárok és mindig máshogy viselkedik. Egyszer mosolyog rám óra előtt, órán szintén magyaráz nekem (is), másik órán meg szinte végig rám se néz. Amikor dupla óránk volt, akkor egyszer fentebb ültem direkt, akkor a lentebb ülőknek magyarázott. Aztán a dupla óra második felében lentebb ültem, akkor meg a fentebb ülőknek magyarázott. Nem tudom mi baja lehet velem. Szerinted?2023. ápr. 2. 20:37
1/19 A kérdező kommentje:
Még mielőtt bárki azzal jönne, nem, nem ez életem legnagyobb problémája, de kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok erről.
2023. ápr. 2. 20:40
2/19 anonim válasza:
Remélem nem azért vagy ennyire kihegyezve rá, mert tetszik neked.
3/19 A kérdező kommentje:
Mert abba a kategóriába tettem? Nem. Akkor a válasz egyértelmű.
2023. ápr. 2. 20:48
4/19 anonim válasza:
Istenem, a tanárnak vannak fontosabb dolgok is a fejében hogy épp kit meg hova néz. Konkrétan több száz diákot tanít. Én tanárként azt tudom mondani, hogy óra közben teljesen tudatlan részemről, hogy kire nézek. Az a célom, hogy elmondjam az anyagot. Általában arra nézek aki felveszi a szemkontaktust.
5/19 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor ezek szerint nem utált meg. Köszi!
2023. ápr. 2. 20:54
6/19 anonim válasza:
Szerintem túlgondolod az egészet. Az, hogy nem rád néz annak az lehet az oka, hogy nem csak te vagy a világon. Az pedig, hogy egyszer fenti vagy lenti embereket nézet ahol te pont nem voltál az lehet teljesen véletlen is.
7/19 anonim válasza:
Hát, ez csak én vagyok. De mindenki más, tudod. Valószínűleg nem utált meg, ha nem csináltál semmi rosszat.
9/19 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy nem én vagyok csak a világon, egy pár milliárd ember van még rajtam kívül. Gyakorlaton még 20-an sem vagyunk egyébként, azért gondoltam, hogy valami baja lehet, mert azért más, mintha lennénk 500-an és úgy nem néz rá mindenkire. Tudtommal nem csináltam rosszat.m
2023. ápr. 2. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!