Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A lakótársam botrányosan...

A lakótársam botrányosan gázul viselkedik, ti mit tennétek vele?

Figyelt kérdés

Egy 18 éves senkiházi csitri (bocsánat, nem tudok róla már szépen nyilatkozni). 3 hete vagyunk szobatársak egy albérletben, a beköltözés óta csak akkor tud írni nekem, ha valamivel baja van. Tönkretette a hibátlan forgószékét és megkérdezés nélkül kicserélte az enyémmel, az áramot rendszeresen pazarolja (fix bérleti díjat fizet), a mosógépet folyamatosan túlönti öblítővel, három hét alatt talán kétszer mosogatott el, ráadásul még a pasiját is idehozza, és a csávó itt magyarázza neki, hogy hogy lakhat ennyi pénzért ilyen helyen, szóval még úgy is jár a szája, hogy itt ülök a szobában. Rendszeresen éjjel jár haza (ha hazajön), és akkor sem fekszik le, hanem nekiáll tusolni meg pakolászni, miközben én aludnék. Azt hozzátenném, hogy még pár dolog hiányzik a lakásból, de ő állandóan írogat, hogy mikor lesz már ez meg az.

Szerintetek mi legyen a sorsa?

21/L

2014. szept. 23. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Keresel másik albérletet.
2014. szept. 23. 19:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, de az albérlet az enyém, ő úgy költözött ide, az elején még tudott viselkedni...
2014. szept. 23. 19:34
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
ki vele
2014. szept. 23. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Én tuti kirúgnám és keresnék mást a helyére, biztos, h nem bírnám elviselni :D
2014. szept. 23. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Akkor mi a probléma? Közlöd vele, hogy mennyi ideje van kiköltözni, te meg keresel másik lakótársat.
2014. szept. 23. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Mi az hogy "írkál"...nem egy szobában vagytok?

Amúgy fognám és közölném hogy távozhat, a kauciót meg bukta a szék és az áram miatt.

2014. szept. 23. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! Akkor írkál, amikor nem vagyok itthon (pl. suliban vagyok vagy hazamegyek vidékre).
2014. szept. 23. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

A saját albérletedben vajon mit csinálj vele? Ehhez komolyan ide kell jönni tanácsot kérni?

Szólsz neki, hogy ha még egyszer mondanod kell, hogy mosogasson el, akkor költözhet el. Aztán kiköltözteted. Ennyi.

2014. szept. 24. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!