Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm furán viselkedik!...

A barátnőm furán viselkedik! Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés

hogy egyszerűbb legyen elmagyarázni így írom: én=1, barátnőm=2, a fiú=3

Szóval minden úgy kezdődött, hogy jóba voltam 2-vel. Aztán nekem megtetszett 3. ezt elmondtam 2-nek és ő elkezdett hajtani 3-ra. pl.: folyton a közelében van,folyton bámulja, és játssza neki a kis cuki kislányt. megkérdeztem 2-t, hogy tetszik-e neki 3. Azt mondta, hogy nem, mert más tetszik neki. de ahhoz képest, hogy nem tetszik neki 3 folyton vele van, többet mint azzal aki tetszik neki. És ez engem nagyon zavar! Idegesít amit csinál! azért nem akarom megmondani ezt 2-nek mert nem akarom,hogy rosszban legyünk, vagy, hogy haragudjon rám! mit csináljak?

2015. márc. 1. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
szép kis barátnő, szerintem direkt csinálja, hogy ő legyen a középpontban
2015. márc. 1. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi vagy te matematikus? :D Nem volt egyszerűbb... :D
2015. márc. 1. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:
A "barátnőd" egy olcsó lotyó.
2015. márc. 1. 12:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? 10? (Ezzel nem téged akarlak "minősíteni", csak a barátnőd viselkedését nem értem.)
2015. márc. 3. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!