Van egy lány, aki furán viselkedik, és mindig olyanokat kérdez, hogy miért nem vagyunk barátok. Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Neki nincsenek barátai, és folyton beszélgetni akar, a múltkor elmentünk strandra, de nagyon uncsi volt.
Barátkozzak vele?
2013. aug. 4. 12:48
1/9 anonim válasza:
szerintem adj neki esélyt, h megismerhesd. Te is érdeklődhetsz felé. Amúgy hány évesek vagytok? Hogyha meg nagyon nem szimpi megmondhatod neki.
2/9 A kérdező kommentje:
13/L
Ő 14
2013. aug. 4. 12:54
3/9 A kérdező kommentje:
amúgy köszi!
2013. aug. 4. 12:57
4/9 anonim válasza:
Első vagyok, de te amúgy mit válaszolsz neki, amikor ilyeneket kérdez? :)
5/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudok nagyon értelmesen válaszolni, ezért próbálom elterelni a szót, de sajna nem nagyon lehet vele értelmeset beszélgetni
2013. aug. 4. 13:16
6/9 anonim válasza:
Adj neki egy esélyt. Lehet zavarban volt...
7/9 A kérdező kommentje:
Mindig zavarban van???
2013. aug. 6. 17:11
8/9 anonim válasza:
Lehet nagyon izgulós típus és fél,hogy valami rosszat mond,mert szeretne a barátod lenni. Lehet,hogy ez az oka. Pl engem ismeretlenek,ismerősök csendesnek,nyugodtnak és nagyon izgulósnak tartanak,de a barátaim tudják,hogy nagyon is pörgős személyiség vagyok,aki állandóan beszél,sok mindenről. Találkozz vele 1x-2x,ha nagyon nem jöttök ki akkor szerintem hagyd.
9/9 A kérdező kommentje:
köszi minden választ.
2013. aug. 9. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!