Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miert kaptam szaktanari intot...

Miert kaptam szaktanari intot testneveles oran megis, ha vegeredmenyben ugyan az tortent, mintha nem igy csinaltam volna?

Figyelt kérdés

Elnezest az ekezetek miatt, a buszrol ulve irok.

Testneveles oran szabadora volt, es csapatokat kellett alkotni, es az egyik csapatkapitany en voltam, es nem szeretem azt, ha valakik utolsokent vannak kivalasztva, az nagyon rossz erzessel tolti el azokat az embereket, ezert ugy valasztottam ki az utolso 3 embert, hogy akkor en kiszeretnem meg kivalasztani az x,y,z-t a csapatomba, neked ez igy megfelelo?

Ezt kerdeztem a masik csapatkapitanytol, O mondta, hogy neki ez igy jo, erre jott a testneveles tanar, hogy nem ez igy nem jo, miert tertem el a kivalasztasi modszertol.

Mondtam neki, hogy vegeredmenyben ugyan ez lett volna, kezdhetjuk vegre?

De o csak eroskodott, hogy ugy valasszak ahogyan O akarja, egyesevel, en nem mentem bele, erre addig veszekedtunk, ameddig szaktanari intot nem kaptam, es egy masik osztalytarsam lett helyettem az uj csapatkapitany, aki pedig ugy csinalt mindent, ahogyan a tanar szerette volna, de a csapatok osszetetele igy sem valtozott.

Mi ertelme van ennek?

2023. márc. 29. 13:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Kekeckedtél, visszapofáztál, tudod mi jár annak, akinek igaza van, a szája, na ez a való felnőtt életben is így fog működni, remélhetőleg tanultál belőle.
2023. márc. 29. 13:35
 2/19 anonim ***** válasza:
54%

Visszakérdezek: mi értelme volt neked szívóskodnod?

Egy órán alapvetően a tanár mondja meg, mit lehet ill. nem lehet csinálni. Megmondta, hogy úgy nem jó, kezdjétek elölről. Mi az, hogy te ebbe nem mész bele? Órán azt csinálod, amit a tanár mond és kész.

2023. márc. 29. 13:36
 3/19 A kérdező kommentje:
Es ha azt mondja, hogy menjek be a szertarba es csokoljam meg akkor azt csinalom? Vagy ha azt mondja, hogy ugorjak bele a kutba akkor ugorjak bele? Nem egy gondolkodni nem kepes robot vagyok, ha ugyan az az eredmenye valaminek csak mashogy jutottunk el odaig akkor tok mindegy.
2023. márc. 29. 13:46
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még bajod az életben elég. Remélem, hamar főnök leszel :D
2023. márc. 29. 13:47
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Az iskola mindenáron megpróbálja megakadályozni, hogy önállóan gondolkodj, problémákat oldj meg. Legyél engedelmes munkaerő, aki nem pofázik, nem gondolkodik, csak csinálja amit előirnak neki, azt gondolja amit előirnak neki. Soha ne vedd magadra, amint vége a sulinak, kezdj vállalkozni. Addig is figyeld meg, mivel igyekeznek elbutitani és azt ne csináld.
2023. márc. 29. 13:47
 6/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem hülyeséget kért, szóval fölösleges a kútbaugráshoz hasonlítani.

De nem a kiválasztási módszer miatt kaptál intőt, hanem amiatt, mert visszadumáltál neki.

Visszakérdezek: Ha ugyanaz lett a te módszereddel a végeredmény, mint amúgyis lett volna, minek pattogtál és miért ragaszkodtál hozzá?

2023. márc. 29. 14:04
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
#5-nek igaza van. Az iskola az életre készít fel, a munkahelyen is ugyanez lesz. Ha a főnök mond valamit akkor az van, kész, kuss, akkor is ha látod hogy hatalmas hülyeség. Mert ha megpróbálod elmagyarázni hogy te hogyan csinálnád, még te leszel kirúgva, mert tiszteletlen vagy, okoskodsz, és "többre tartod magad mint a vezetődet". Kettő választásod van: vagy belenyugszol, és biorobotként csinálod a dolgod, vagy vállalkozó leszel, de azzal meg más problémák vannak. Mindenesetre ezzel a mentalitással nem sokáig leszel munkaerő sehol.
2023. márc. 29. 14:05
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Az iskolában egyen kockákat próbálnak alakítani az emberekből.
2023. márc. 29. 14:06
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

"Es ha azt mondja, hogy menjek be a szertarba es ..."

De nem azt mondta.

Nem olyat kért, ami emberi méltóságodban sértene, vagy balesetveszélyes lenne, vagy jogszabályba ütközne. Egy teljesen hétköznapi utasítás volt, amit minden beosztott kaphat a főnökétől munkahelyen. És ha ott is így viselkedsz, akkor elég hamar útilaput kötnek a talpad alá és fel fog kopni az állad, ha magadat kell eltartanod (pláne, ha már családod is lesz).

2023. márc. 29. 14:09
 10/19 anonim ***** válasza:
66%

Mert ez is az idomítás része.

Az egész lényege, hogy mire felnőssz, ne merj ellentmondani a feljebbvalódnak, mert tudod, hogy te szívod meg. Így lehet hatákonyan irányítani a népet, s birkákat nevelni.

2023. márc. 29. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!