Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mérgező mondatok tanárok...

Mérgező mondatok tanárok szájából...neked mi a személyes történeted?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kisebb projekthez lenne szükségem személyes történetekre, ahol tanár szájából hangzott el mérgező mondat diák/diákok irányába. Pl e cikk mintájára:

[link]

2023. márc. 11. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
#1 Ez egy egyetemi beadandóhoz kell szerintem, legalábbis a szobatársam is kapott ilyen feladatot, tanárisként, valami pszichós tárgyhoz.
2023. márc. 11. 18:15
 12/19 anonim ***** válasza:
42%

"Jövőre már nem az én problémám leszel szerencsére" 8.os voltam és ballagtam

"Ha az én gyerekem lennél nem ilyen neveletlen lennél"

"Gyárban fogsz dolgozni és semmire se viszed."

Felelés volt és felszólított majd rám nézett gúnyosan és lenétően és ennyit mondott:Fú inkább hagyjuk,rád nem vagyok kíváncsi.

2023. márc. 11. 22:26
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

Angoltanár gimiben dinnyécskének hívott, ha rosszul feleltél.

Általánosban alsós tanár fejre ütött.

Felsős osztályfőnök üvöltött - s nagyon sokat tudott, azt akarta átadni, most már tudom. Gimibe lett volna való (ment is), nem általánosba.

2023. márc. 14. 13:16
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

Egyéni szocprobléma

A hátnak van hasa is

Jó kamu duma

Nem a barátod vagyok

Tudod, vagy de, vagy viszont

Szerinted ezek után megérdemled az ötöst?

Később lehet, hogy még kifejtem részletesen.

2023. márc. 27. 21:45
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

"egy lány sosem fog annyit érni mint egy fiú, a lányok egyszerűen butábbak és gyengébbek"

"Egy fiú igenis legyen beképzelt, különben nem férfias"

"Hoy nézel már ki"

"Mi az hogy nem tudod? Ennyire hülye nem lehetsz"

Plusz folyamatos megjegyzések a kiskorú fiúknak hogy milyen "helyes fiatalemberek". (Nyugdíj előtt álló nő a tanár egyébként.)

2023. márc. 27. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem volt a fizika az erősségem, még az elmélet oké, de a számolás nagyon nem. Gimiben ez rosszabbodott, mert ott gyakorlatilag csak számolás volt. Mindig emiatt a bukás szélén álltam, és mondta a tanár, hogy nem vagyok normális, hogy nem tudom megcsinálni a példákat. Emiatt nem vagyok normális? Jó tudni...ez a mai napig fáj, ha eszembe jut.
2023. márc. 28. 12:39
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Nekem egy nagyon rossz orosz nő volt a tanárom, mondanom sem kell milyen természete volt.

Egyszer azt mondta rám, hogy iskolakerülő voltam.

Ösztöndíjas kitűnő tanuló voltam, szóval nem vettem magamra, de elkönyveltem egy idióta nőnek.

2023. márc. 28. 23:03
 18/19 anonim ***** válasza:
47%

6. osztályos koromban el akartam menni felvételizni egy 6 osztályos gimibe, tehát a 7. vagyis az 1. osztályt ott kezdtem volna (végül sikerült is), ehhez kértem a tanáraim segítségét. Erre az ofö megmondta anyunak szülői értekezleten, hogy nem vagyok elég erős matekból, nem érdemes oda jelentkeznem. Akkor félévkor 9 db 5-ösöm volt belőle és egy 4-es.

A szitu az volt, hogy nagyon alacsony volt a létszám ebben az általános iskolában, ráadásul tele volt kisebbségi bukott diákokkal. A tanár meg féltette az állását, hogy egyre kevesebb diák marad. Így az se gátolta őket, hogy hazudjanak a képességeim felől.

Gimiben végig 5-ös voltam matekból és versenyekre is jártam.

2023. ápr. 7. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

Állítasd parba a diák és/vagy szülő által nyilvánított mérgező magatartással, mondatokkal. Akkor korrekt.

És nem vagyok tanár.

2023. ápr. 7. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!