Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mérgező mondatok tanárok...

Mérgező mondatok tanárok szájából...neked mi a személyes történeted?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy kisebb projekthez lenne szükségem személyes történetekre, ahol tanár szájából hangzott el mérgező mondat diák/diákok irányába. Pl e cikk mintájára:

[link]

2023. márc. 11. 10:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
A kisebb projekt a propaganda gyártás lenne?
2023. márc. 11. 10:53
 2/19 anonim ***** válasza:
72%

"Egy kisebb projekthez lenne szükségem személyes történetekre"

A tanárok lejáratása és oktatás javítása helyett eltörlésének gyorsítása projekthez?

2023. márc. 11. 10:56
 3/19 anonim ***** válasza:
47%

Érettségin megbuktatlak az biztos.

Érettségi napja,kihúzom a tételt,tudtam az egészet,egyedül ő akart rá kettest adni,egyest nem tudott mert azt már nem magyarázta volna be a többi bizottsági tanárnak.Többi tanár szerint 4-5 volt,ahogy ők látták,majd egy hatalmas vita lett ott a helyszínen.

Végül addig erőlkött a tanár többi is kettesre értékelte.

Utána odajött hozzám,elkezdi piszok nagy szerencsém volt mert mindenáron megakart buktatni.

Pár hétre rá este ment hazafelé biciklivel,olyan rosszul esett hogy a bicikli ripityára tölt,ő meg 4 hetet töltött kórházban,nem kikarózott munkagödörbe hajtott bele.

2023. márc. 11. 11:16
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

3

Ez szép. Te mit tettél, hogy ennyire felhúztad?

2023. márc. 11. 11:19
 5/19 anonim ***** válasza:
61%

Sose voltam társasági ember

Inkább magamban olvasgattam mert nem fogadtak be a többiek

Irodalom tanárnő konkrétan antiszociálisnak nevezett

Évekig fajt

2023. márc. 11. 11:36
 6/19 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos költözés miatt nyolcadik év elején váltottam iskolát (ezt csak azért írom, hogy ott nem ismertek a tanárok, előző iskolámban 4,6 voltam). Matek órán egy szipirtyó tanárnő kihívott a táblához, hát éppen pont olyan anyag volt, ami akkor éppen nem ment, nem is voltam formában. Végigszenvedtem azért, és utána mondta, hogy szerinte erős lesz nekem a közgazdasági szakközép.

Azóta elvégeztem a közgáz egyetemet és igazságügyi adószakértő vagyok, de ez az undok szipirtyó valahogy belém égett.

2023. márc. 11. 12:43
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Legkisebb fiam mindig a kitűnő tanuló bátyaihoz akart hasonlítani.

Osztályfőnöke egyszer ráförmedt: "Sosem leszel olyan okos, mint a testvéreid!"

A gyerek úgy várt az iskola előtt, hogy szemébe húzta a sapkáját és remegett...

2023. márc. 11. 12:45
 8/19 anonim ***** válasza:
70%
A pontos mondatra már nem emlékszem, de a lényeg az volt, hogy a tanárom az öltözködésem ( cicás harisnya shorttal és bő pulcsival) miatt alázott meg az egész osztály előtt. Mikor megkérdeztem tőle, hogy nem érzi-e ezt megalázónak, azt mondta hogy de, de neki jogában áll a diákot megalázni, ha úgy gondolja. Ezen a mondat azóta is kísért... Szerintem ijesztő, hogy némely hatalmi pozícióban lévők (tanárok, főnökök, vagy akár rendőrök) azt képzelik, kedvük szerint terrorizálhatnak minket, és a gyermekeinket.
2023. márc. 11. 13:46
 9/19 anonim ***** válasza:
53%
#7 ez nagyon durvaa 😲
2023. márc. 11. 14:09
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem velem történt, hanem a legjobb barátnőimmel. Mind a ketten pszichológushoz jártak, és a mentális egészségük miatt hiányoztak (de pótoltak mindent és nem romlott az átlaguk) és a tanár-szülő veszekedések miatt sem voltak a tanár kedvencnei, amit a tanár többször hangsúlyozott, előttük vagy a hátuk mögött is.
2023. márc. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!