Mérgező mondatok tanárok szájából...neked mi a személyes történeted?
Sziasztok! Egy kisebb projekthez lenne szükségem személyes történetekre, ahol tanár szájából hangzott el mérgező mondat diák/diákok irányába. Pl e cikk mintájára:
"Egy kisebb projekthez lenne szükségem személyes történetekre"
A tanárok lejáratása és oktatás javítása helyett eltörlésének gyorsítása projekthez?
Érettségin megbuktatlak az biztos.
Érettségi napja,kihúzom a tételt,tudtam az egészet,egyedül ő akart rá kettest adni,egyest nem tudott mert azt már nem magyarázta volna be a többi bizottsági tanárnak.Többi tanár szerint 4-5 volt,ahogy ők látták,majd egy hatalmas vita lett ott a helyszínen.
Végül addig erőlkött a tanár többi is kettesre értékelte.
Utána odajött hozzám,elkezdi piszok nagy szerencsém volt mert mindenáron megakart buktatni.
Pár hétre rá este ment hazafelé biciklivel,olyan rosszul esett hogy a bicikli ripityára tölt,ő meg 4 hetet töltött kórházban,nem kikarózott munkagödörbe hajtott bele.
3
Ez szép. Te mit tettél, hogy ennyire felhúztad?
Sose voltam társasági ember
Inkább magamban olvasgattam mert nem fogadtak be a többiek
Irodalom tanárnő konkrétan antiszociálisnak nevezett
Évekig fajt
Sajnos költözés miatt nyolcadik év elején váltottam iskolát (ezt csak azért írom, hogy ott nem ismertek a tanárok, előző iskolámban 4,6 voltam). Matek órán egy szipirtyó tanárnő kihívott a táblához, hát éppen pont olyan anyag volt, ami akkor éppen nem ment, nem is voltam formában. Végigszenvedtem azért, és utána mondta, hogy szerinte erős lesz nekem a közgazdasági szakközép.
Azóta elvégeztem a közgáz egyetemet és igazságügyi adószakértő vagyok, de ez az undok szipirtyó valahogy belém égett.
Legkisebb fiam mindig a kitűnő tanuló bátyaihoz akart hasonlítani.
Osztályfőnöke egyszer ráförmedt: "Sosem leszel olyan okos, mint a testvéreid!"
A gyerek úgy várt az iskola előtt, hogy szemébe húzta a sapkáját és remegett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!