Mi lett a régi osztályotok menő gyerekeiből?
Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 11:13
11/23 anonim válasza:
Altalaba ok hatarozottabb, tokosebb emberek.. eletrevalok. Sokszor tobbre megy vele az ember mint a kituno jegyekkel. Tele a meki diplomassal, vagy irodaba ulnek 2-300ezerert.. Aki meg kapcsolatokat epitett ki, okoskodott, belevagott dolgokba az meg szetkeresi magat 😀
12/23 anonim válasza:
Így van 11. Nálunk a menő gyerekek sikeres programozók lettek, megtalálták életük szenvedélyét, stb. Akik stréberek voltak, ezerrel tanultak de semmi kapcsolatot nem építettek ki azok meg hajléktalanok, gyárba vagy Mekibe dolgoznak.
13/23 A kérdező kommentje:
#11 Ja, ezt azért kötve hiszem.
2023. márc. 2. 14:22
15/23 anonim válasza:
Szerintem olyan válaszokat várt, hogy a menő gyerekek elkallódtak, elzüllöttek, a nyomik értékeit pedig végre elismerte a társadalom, és belőlük lettek a sikeres emberek. Pedig ez egyáltalán nem így működik.
Nálunk amúgy a menők és a nyomik is (mint pl.én) magukra találtak, és valamilyen szinten mindenki sikeres lett. Nem lett mindenki kőgazdag cégvezető, de a többség megtalálta azt a munkát, amit szeret, és kiegyensúlyozott a magánélete. Lecsúszott alkoholistákról nem tudok.
16/23 A kérdező kommentje:
#15 Lol nem vártam olyan válaszokat, de könyörgöm, azt mondani hogy “a mekik tele vannak diplomásokkal” túlzás. Eleve a válasz sztereotipizáló volt, ha rosszindulatú lennék azt mondanám hogy látszik rajta hogy olyan ember írta ezt, aki valamiért úgy érzi hogy a diplomások lenézik őt.
2023. márc. 2. 14:39
17/23 anonim válasza:
Általános iskolából egyel tudom hogy mi lett, ő nagyon lecsúszott alkesz, alkalmi munkákból él. A középsulisokból kiből mi. Senki nem lett se nagyon lecsúszott, se szuper sikeres. Van aki mérnök, van aki pincér lett, de semmi extra.
18/23 anonim válasza:
#12 nem tudom, ahol én lakom, ott a mekiben lecsúszott tagok vannak, akik az ég világon semmihez nem értenek, meg pár diákomunkás.
19/23 anonim válasza:
Az egyikről tudom, hogy meghalt...
20/23 anonim válasza:
Én ugyan még csak egyetemista vagyok, de gimiből a jó tanulók orvosin meg jogon vagy infókaron vannak, a züllöttek (,,menők'') pedig valóban nem vitték egyelőre gyári munkánál többre.
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!