Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lett a régi osztályotok...

Mi lett a régi osztályotok menő gyerekeiből?

Figyelt kérdés

2023. márc. 2. 11:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%
Altalaba ok hatarozottabb, tokosebb emberek.. eletrevalok. Sokszor tobbre megy vele az ember mint a kituno jegyekkel. Tele a meki diplomassal, vagy irodaba ulnek 2-300ezerert.. Aki meg kapcsolatokat epitett ki, okoskodott, belevagott dolgokba az meg szetkeresi magat 😀
2023. márc. 2. 12:20
 12/23 anonim ***** válasza:
20%
Így van 11. Nálunk a menő gyerekek sikeres programozók lettek, megtalálták életük szenvedélyét, stb. Akik stréberek voltak, ezerrel tanultak de semmi kapcsolatot nem építettek ki azok meg hajléktalanok, gyárba vagy Mekibe dolgoznak.
2023. márc. 2. 13:16
 13/23 A kérdező kommentje:
#11 Ja, ezt azért kötve hiszem.
2023. márc. 2. 14:22
 14/23 anonim ***** válasza:
10%
Te kerdezted..
2023. márc. 2. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem olyan válaszokat várt, hogy a menő gyerekek elkallódtak, elzüllöttek, a nyomik értékeit pedig végre elismerte a társadalom, és belőlük lettek a sikeres emberek. Pedig ez egyáltalán nem így működik.

Nálunk amúgy a menők és a nyomik is (mint pl.én) magukra találtak, és valamilyen szinten mindenki sikeres lett. Nem lett mindenki kőgazdag cégvezető, de a többség megtalálta azt a munkát, amit szeret, és kiegyensúlyozott a magánélete. Lecsúszott alkoholistákról nem tudok.

2023. márc. 2. 14:34
 16/23 A kérdező kommentje:
#15 Lol nem vártam olyan válaszokat, de könyörgöm, azt mondani hogy “a mekik tele vannak diplomásokkal” túlzás. Eleve a válasz sztereotipizáló volt, ha rosszindulatú lennék azt mondanám hogy látszik rajta hogy olyan ember írta ezt, aki valamiért úgy érzi hogy a diplomások lenézik őt.
2023. márc. 2. 14:39
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
Általános iskolából egyel tudom hogy mi lett, ő nagyon lecsúszott alkesz, alkalmi munkákból él. A középsulisokból kiből mi. Senki nem lett se nagyon lecsúszott, se szuper sikeres. Van aki mérnök, van aki pincér lett, de semmi extra.
2023. márc. 2. 17:31
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
#12 nem tudom, ahol én lakom, ott a mekiben lecsúszott tagok vannak, akik az ég világon semmihez nem értenek, meg pár diákomunkás.
2023. márc. 2. 17:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az egyikről tudom, hogy meghalt...
2023. márc. 2. 18:10
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

Én ugyan még csak egyetemista vagyok, de gimiből a jó tanulók orvosin meg jogon vagy infókaron vannak, a züllöttek (,,menők'') pedig valóban nem vitték egyelőre gyári munkánál többre.

21/L

2023. márc. 3. 01:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!