Manapság mi a preztízs középiskolában?
Figyelt kérdés
22 vagyok, emlékszem az volt a nagy szám hogy iphonom van, bár szerintem túl értékelt kütyü az egész ami nem tud olyan sokat, sokkal többre tartom az androidot. Azt is megfigyeltem hogy ha szép ruhákba mászkál az ember mennyivel máshogy állnak hozzá stb stb.. Mondjuk én sosem éreztem magam azért többnek mert a szüleim pénzéből volt ez meg az.2023. márc. 1. 19:39
11/11 A kérdező kommentje:
A tananyag nagy része később használhatatlan lesz, a tanárok nagy része szereti megalázni a diákot kivetítve ezáltal a saját frusztrációit, és még sorolhatnám. Az egész tanár tüntetésnek semmi értelme, az oktatás eddig is sz'r volt, az egész egy politikai megmozdulás semmi egyéb. És amúgy nem vállalok gyereket.
2023. márc. 2. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!