Mièrt kell ezt enyire felfújni?
Ennek az estnek van egy fontos előzmèny.
Règen volt egy sportbalesetem. Ahol a jobb vállamnál lèvő izom, ès a tarkomon lèvő izom sèrült, ezèrt nem tudtam fordítani a fejemet.
Utána már ha simán nyújtozkodtam, ègető fájdalmat kezdek nagyon ritkán èrezni, ès ugyanúgy beállt a nyakam.
Ma tesióra volt az első, gyűrű gyakorlatott csinàltam. Az egyik mozdulatnál megèreztem ezt a fájdalmat, ès tudtam hogy gáz van. Mellettem lèvő osztálytársamnak szóltam hogy ne fogjon meg, majd elengedtem a gyűrűt. Hátamra èrkeztem. Alattam 2 "matrac" volt. /ez a kèk színű mi az isten/ felfogta az esès, sèrülèsem nem lett, a nyakam beállt, de nem az esèstől. Anyám meg be akar menni, hogy beszèljen a tanárral, hogy mègis, hogy tart órât.... Most ha megkèrdeznek, akkor odaállok a tanár mellè, mert rèszemről nem hibázott semmit... Anyám viszont nins itthon, nem tudom mit kellene tennem. (a hèten vagy legalábbis ma itthon vagyok a nyakam miatt)
Egyáltalán szabadna ilyen gyakorlatot végezned? Tudják az iskolában, hogy milyen sérülésed volt?
Szerintem 3-an üljetek le (tanár, anyukád, te) és beszéljétek meg, hogy mire kell odafigyelni esetedben, milyen gyakorlatok alól kapjál felmentést.
Megértem, hogy anyukád megijedt. De szerintem nem a tanár a hibás. Ha nem tudott a problémádról és nem kényszerített, hogy csináld, akkor is, ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!