Valaki, akinek már volt ebben része véletlenszerűen, fejtse már ki, hogy ebben mi volt annyira izgató, álombeli stb. Miért kellett ezt ennyire felfújni?
Valószínűleg azért, mert a tanárral való testi érintkezés tabu, azaz tilosban jár az illető, ha ezt teszi. Nyilván egy lánynak izgalmas lehet egy tanára fejét elcsavarni, hiszen a tanár az állását, karrierjét kockáztatja miatta. Nagy dolog lehet, ha ezt kockára teszi érte... Egy tini lánynak ez bizonyára izgató lehet.
A másik, hogy a tanárnak csak tanári egyénisége van a diák szemében, vagyis az olyan helyzetek mindig is furcsák, ezért izgalmasak, amikor a tanár kilép ebből a szerepből. Pl. te is biztos furcsának találod, ha a tanároddal nem megszokott környezetben találkozol (boltban vagy moziban stb.), és olyat csinál éppen, amit még nem láttál, és nem is képzelted el... (az más kérdés, hogy a tanárok is ugyanolyan emberek, mint bárki, és a magánéletükben teljesen ugyanúgy élnek, mint akármilyen ember, de a diákok szemében ez akkor is furcsa). Pont ezért, a csókolózás az már az extrém példája ennek, ezért érezte magát a barátnőd álomvilágban, mert nem megszokott szituáció a tanárral ezt váltotta ki belőle. Biztos érez is valamit a tanár iránt, és már csak a beteljesült plátói szerelem (vagy annak illúziója) is rátesz még erre jó pár lapáttal...
Mindezek együttesen olyan élménnyé fokozták számára ezt, ami tényleg álomszerű lehet, és minden egyes pillanata ennek túlmegy a rendes, megszokott dolgokon, a bűn, a tilossága, a furcsasága, az, hogy "nem lehet, de mégis lehet", megtörténik a lehetetlen stb. egy kislány számára biztos jó dolog.
Szóval nagyjából ennyiről lehet szó, bár nem tudom, mert se tanár nem vagyok, se diák, csak beleképzeltem magam a szituációba, és egyébként elítélem az ilyen tanár viselkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!