Kihivtak verekedni ma suli utan (14:45 utan) a suli mogotti udvarhoz, csicska lennek ha nem mennek es inkabb hazamennek? Sosem verekedtem meg.
24
Én személy szerint nem tapasztaltam ilyet, se nem hallottam. Gyerekkoromban bárki verekedett a suliban, vagy akár szomszédok is az úton, mindig volt valami előzmény, valami konfliktus ami alapján verekedtek össze bosszúból. Szóval igen, ez most új nekem.
25. Helyes.
27. nálam hazajövet este egyedül nem egyszer volt már, hogy próbálkoztak.
És ugyanez is megvolt, mint a kérdezőnek. Unalomból suli után délután bunyózzunk egyet egy ismeretlen alakkal(:
Gondolom jó suliba jártál, ahol nem nagyon voltak c. kategóriásak, vagy visszamaradott prolik utódjai, mindenki 5 -ös magatartással..
Eddig nem annak alapján tartottam egy sulit jónak vagy rossznak, hogy ismeretlen suhancok ok nélkül is "kihívjanak" verekedni,... ám legyen!
Ezek szerint jó suliba jártam.:)
Viszont első-második általánost leszámítva, soha nem volt 5-ös a magatartásom, legfeljebb 3-4-es, ahogy többieknek is az osztályban, viszont mentségünkre legyen szólva, agyilag nem voltunk elmaradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!