Verekedtetek már az iskolában?
Általánosban rengeteget, de nem ezt az elütök a másik mellett, hanem kajak rányomtam a tolót, de úgy, h szerencsétlen gyerek nem is számított rá, csak jött szembe, erre megakadt a lába a székben, elkezdett hátrafelé sasszézni aztán ráborult a mosdóra, ami egy az egybe leszakadt.
A gyereknek meg majdnem lement a veséje:D
Hát akkor is pusztultam, de most is röhögök, mint állat.:D
Az eddígi 11 iskolás éveim alatt kb 20x :)
16/F
Nem nagyon vagyok az a verekedős alak, de volt már egy-két incidensem. Alapvetően kerülöm a konfliktust, de valamikor nem lehet. Egyszer volt hogy egy 1 évvel idősebb belém kötött és nem szállt le rólam majd pofán vágott. Rögtön kirúgtam a lábát és hanyatt esett. Mentem az igazgatóiba.
Egyszer meg egy hülye gyerek bevárt suli után két haverjával. Egyiknél volt egy nagy bot. Mikor suhintott vele akkor elugrottam majd állon rúgtam. A másik 2 nem is próbálkozott, de megígérték hogy még kiverik a fogam.
Eddigi sulis éveim alatt csak ennyiben volt részem mert nem keresem a bajt, de hozzá kell tenni hogy járok küzdősportra.
14/F
igen, általánosban sokszor, középsuliban 1x
megkomolyodtunk egy kicsit. meg persze amikor két 17-18 éves srác egymásnak esik az azért messze nem ugyanolyan, mint amikor két 8-12 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!