Verekedtetek már/kerültetek már szóváltásba LMBT taggal?
Figyelt kérdés
Miben volt más velük a verekedés,szóváltás?2023. jan. 7. 12:50
1/38 anonim válasza:
Mi koze a verekedo nemi preferenciainak a verekedeshez? Mitol lenne mas?
Legyen mar vege a szunetnek, konyorgom...
2/38 A kérdező kommentje:
Csak feltettem egy kérdést.
2023. jan. 7. 13:01
3/38 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok errw,nem az offokra
2023. jan. 7. 13:04
4/38 anonim válasza:
Hát, ja. Fiatal koromban jártunk b.zit verni a duna korzó környékére. Nem vagyok rá büszke, de hát ez van.
5/38 anonim válasza:
Mi az, hogy LMBT tag? Minek a tagja? Tagdíjat is fizet és jár éves beszámoló taggyűlésre?
6/38 A kérdező kommentje:
4:És komoly ellenállást mutattak amúgy?
2023. jan. 7. 13:26
7/38 anonim válasza:
Téged valahol vonz a dolgot tudat alatt?! Nem a verésre gondoltam.
8/38 anonim válasza:
6-os, dehogyis😃. Sikoltozva szaladtak szét. Kétszer háromszor szétcsaptuk őket, aztán megbíztak valami bandát a védelmükre, akkor nekünk kellet szaladni.
10/38 anonim válasza:
Ismerős is ilyen volt, állandóan verni szerette volna őket. Azután kikezdett az egyik haverral, homo témában, persze. Azt hittük csak vicc, de komolyan gondolta. Szerencsétlent úgy összevertük, hogy összehugyozta magát. Majd másnap megköszönte az akciót, azt mondta, hogy élvezte a dolgot. Na, azóta hányingerem van ezektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!