Verekedtetek már/kerültetek már szóváltásba LMBT taggal?
Figyelt kérdés
Miben volt más velük a verekedés,szóváltás?2023. jan. 7. 12:50
11/38 A kérdező kommentje:
De a homokost vertétek össze?
2023. jan. 7. 15:42
12/38 anonim válasza:
Mint kiderült, az volt. De előtte meg azokat akarta verni. Érdekes helyzet volt. Alapból nem érdekel a dolog, de amikor haverral akarta, hát az sok volt már. De előtte meg hívott, hogy alázzuk meg a bzikat.
13/38 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom nem is mutatott ellenállást
2023. jan. 7. 15:50
14/38 anonim válasza:
Kérdező, a te fejedben amúgy minden rendben van?
Miért akarnál megverni bárkit is? Csak nem látens meleg vagy?
15/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok látens meleg
2023. jan. 7. 15:58
16/38 anonim válasza:
De miért akarnál melegeket verni? Vagy mi értelme ennek a kérdésnek?
Amúgy ha látens meleg vagy, akkor pont nem tudod magadról hogy az vagy.
17/38 anonim válasza:
A mi esetünkben pont ez volt. Alapból nem érdekelnek a bzik, ha nem előttem vonaglanak, vagy nem velem, vagy haverral kezd ki. De mint kiderült, Jóska barátunk sem volt ártatlan. Ahogy utána meg viselkedett, hát az szánalmas és undorító volt.
19/38 anonim válasza:
Összevitatkoztunk, de nagyon megijedtem, amikor azt mondta, hogy "úgy elverlek, mint b*zi a f*szát".
20/38 A kérdező kommentje:
19:Ez vicc volt vagy komoly?
2023. jan. 7. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!