Osztálytalálkozóra nem akar eljönni?
Tavaszra szervezzük a 10 éves általános sulis osztálytalálkozót.
Van sgy lány akit nagyon aokat csúfoltak az osztályban, de tényleg rengeteget, nem voltak barátai, azért csúfolták,bántották mert csendes volt és a nagymamája jött érte mindig suli után.
én nem csúfoltam, de nem is közeledtem felé. Mai felnőtt fejjel már nyilván nagyon bánom és megvetem hogy anno ilyenek voltunk vele.
Facebookon csináltam egy csoportot az osztálytalálkozónak és őt is beletettem. Kb fél nappal később fogta magát és szó nélkül kilépett a csoportból.
Szerintem egy esélyt adjatna a dolognak,hiszen azóta mindenki felnőtt,felnőttek vagyunk.
Ahogy láttam a "lány" azóta lediplomázott és egy eléggé neves cégnél dolgozik,párkapcsolatban él és sok barátnője is van,szóval sínen van az élete,mondjatni jobban mint bárkinek azóta az osztályból.
Szóval tényleg nem értem, pláne ilyen élettel most miért nem akar eljönni. Akár még meg is mutathatná,hogy "na tessék ez lett belőlem annak ellenére hogy úgy bántatol velem".
Rosszul gondolom? Miért nem akar eljönni? Írjak rá szerintetek privátban,vagy hagyjam a dolgot?
Kellemetlen. Nálunk is most lesz osztálytalálkozó. Azért írom meg ezt a kommentet, mert lehet olvassa valamelyik régi osztálytársam.
A régi osztályunkból többen sem jönnek el. Van egy-két ember, akivel nagyon tahóak voltak az osztályból, pl. földről etettek egy lányt, vagy egy fél osztály bevonásával szívattak egy srácot. Szerintem ez utólag mindenki számára nagyon kínos, mert a bocsánatkérések természetesen elmaradtak. A lány végül eljön a találkozóra, de a fiú nem. Megmondom őszintén nem nagyon tudnék a szemükbe nézni, pedig én kimaradtam ebből, csak a szemtanúja voltam egy-egy esetnek. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!