Miért sújkolják az emberbe hogy az érettségi milyen nehéz dolog?
Figyelt kérdés
Könnyen letettem, nem emlékszem mondjuk a pontszámaimra de nagyon nem is érdekelt hogy meglesz vagy sem, ezért nem is stresszeltem. Mindig mondták a tanárok hogy hú de nagy dolog lesz, így meg úgy. Mire jó ez? Ettől fontosabbnak érzik magukat? Amúgy egyetemet végzett emberek is mondták hogy könnyű és alapdolog, gondolom kell hozzá egy bizonyos alap szellemi szint. Mondjuk én érettségivel is prolinak érzem magam.2023. jan. 17. 02:55
31/34 anonim válasza:
Pedig ez van, ezt látom. Az számít, hogy kit ismersz és ő milyen állást tud intézni. Ha ilyen nincs, akkor mehetsz gályázni. Mások meg beülnek egy meleg irodába, arrébb tolnak naponta 2 lapot, aztán pattan a bankszámlán a 300 rugó per hónap.
32/34 anonim válasza:
Kedves kérdező, én lassan 1 éve hogy leérettségiztem. Hidd el, minket is sokszor beszarattak, ijesztegettek hogy jaj ez fog lenni ha nem ezt csináljátok stb stb.. de nem kell aggódnod! Igaz, tanulni kell rá én is rengeteget tanultam. Szerintem az írásbeli nehezebb mint a szóbeli, es véleményem szerint azért is mert szóbelinél sokat fognak segíteni a tanárok! Én perpillanat szóbeli előtt csak átolvastam mind az összes tételem és kevesebb tanulás nélkül is sikerült. Én is nagyon féltem de a szóbelin mikor ott ültem, megnyugodtam. Szóval ne aggódj kérdező, minden rendben lesz, tanulgass azért. De azért pihenj is:)
Utóirat: ne hallgass a tanárokra ha ijesztegetni akar!
33/34 anonim válasza:
32-es vagyok. Upsz, bocsánat kérdező, most olvastam el jobban hogy letetted! Bocsika :D
34/34 A kérdező kommentje:
Mhm, nemigen néztem ezt a kérdést azóta.
2023. jan. 19. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!