Miért sújkolják az emberbe hogy az érettségi milyen nehéz dolog?
Mert ha beszaratják kicsit a diákokat előtte akkor nagyobb eséllyel fog a stressz miatt leülni és tanulni rá. Különösen azok akik addig elhanyagolták a tanulást az évek alatt. Hogy ha azt híresztelnék hogy mennyire könnyű akkor mindenki félvállról venné hogy úgy is átmegy, és nulla tanulással fog leérettségizni, emiatt értelemszerüen átmenni sem fog.
Én is így jártam, ha a tanárok nem szarattak volna be akkor nem tanultam volna egy percet se. Egy kezemen össze tudnám számolni hogy gimi alatt hányszor ültem le tanulni.A stressz miatt kezdtem el rá tanulni, az érettségit megelőző egy hétben, végül nagyon jó eredményeket értem el, minden 80% fölötti lett. De mindezt csak a stressz miatt, akkor nagyon rosszul érintett de így utólag hálás vagyok azért hogy a tanárok kicsit rámijjesztettek, ha nem így tettek volna biztosan nem sikerült volna.
Brlém nem sulykolta senki.
A szüleim lesz.rták volna azt is ha le se teszem.
A tanárok meg csak arrol zengtek hogy mibe kell menni
Vagy az egyik arrol hogy ugye hogy jól mondta első évben hogy elrepul a 4 év és már itt vagyunk?
Osztálytarsakat a pasizás jobban érdekelte mint a tételek
Meg ha jól rémlik tanitás sem volt már csak lógás
Ballagásnál mindenki örült hogy végre nem kell látnia többé az osztálytársait
En csak a szalagatvatón voltam kibukva hogy nem érettségi után kéne ünnepelni fotózkodni? Miért iszunk előre a medve bőrére?
#8 igen azért ez egy kicsit túlzás....
Attól függ az érettségi, hogy akarsz e utána egyetemre vagy fősulira menni.
Ha nem akkor egy 2-eshez nem kell sokat tanulni...
Én info szakra jártam, info írás + gyakorlati az 5-ös lett...a többi 2-es 3-as....bazira rühelltem is az összes többit.
Szerintem aki nem használja pl. a matematikát vagy fizikát továbbtanulásként mondjuk egyetemen, annak általános iskola után el is lehetne hagyni...sőt
én sok tantárgyat elhagynék Általános iskola után és csak kifejezetten a szakra képesítésre állnék rá.
07:00
mondjuk ja, de annyibol jo hogy marad a matek, hogy porgeti az agyat.. az nem olyan hogy feladjak, aztan vagy megtanulod, vagy nem, hanem azt oran is csinalod es porog tole az agy, karban van tartva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!