Miért sújkolják az emberbe hogy az érettségi milyen nehéz dolog?
"Én is így jártam, ha a tanárok nem szarattak volna be akkor nem tanultam volna egy percet se."
Na azt nem értem miért kell ez a beszaratás? Miért nem lehet emberi módon kitoltetni pár előző érettségit és megmondani hogy ez nem könnyű, de ha tanulsz simán megvan? Mit kell ovisat játszani h eltúlozzák? Nevetséges az oktatás és a tanarok. Itt semmi megfontolt dolog nincs mögötte csak tényleg nagy dolognak van beallitva de az oktatás már rég kuka.
#16 Matekból nincsenek semmiféle tételek, nincs szóbeli középszinten, feltéve, hogy átmész át írásbelin. Írásbelin meg senkit nem érdekel a bizonyítás
#18 Én emelteztem magyarból, irodalomból azért elég sok tétel volt, ami szóba se került órán...
Nekem is ez a fosatás ment a suliban, hogy így de ne nehéz meg úgy de nehéz meg mindig ilyen dög nehéz dogákat írattak, főleg matekból, amiből szerintem a tanár ilyen középszint teteje, emelt szint alja erősségű feladatokból íratott dogát. Volt olyan matek dolgozat fullra emlékszek, hogy visszamentem betegség után, elém tették, volt vagy 5 oldal, tele feladattal, alig írtam meg kettesre. Olyan is volt, hogy beültünk haverommal megírtuk a dogát matekból, ez trigonometria volt, mondom ez jó lesz, aztán mindketten olyan egyest kaptunk, mint a szr. Emlékszem kiosztották, csak néztünk egymásra, hogy hogy a fszba lett egyes, amikor számoltunk, mint az állat, teleírtuk meg minden lófass...Kajak azt se tudtuk hol vagyunk amikor megláttuk, hogy egyes. Az érretségin meg nekem ötös, neki meg négyes 84 meg 75 százalék.
Szerintem amúgy az érettséginek meg a tanulásnak, de még az egyetemnek sincs lófas értelme se, mert tök mindegy mit tanulsz, úgyis valami olyannak fogsz csicskázni "munka" címén, aki azért futott be mert valakinek a segge vége vagy mehetsz valami szaros gyárba szopni.
"Szerintem amúgy az érettséginek meg a tanulásnak, de még az egyetemnek sincs lófas értelme se, mert tök mindegy mit tanulsz, úgyis valami olyannak fogsz csicskázni "munka" címén, aki azért futott be mert valakinek a segge vége vagy mehetsz valami szaros gyárba szopni."
Hát szép nagy baromságot kerítettél ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!