Szerettél/szeretsz osztálykirándulásra elmenni?
Nem. Akikkel jóban voltam, egyébként is szívesen csináltam programot, de nekem az osztály egy olyan társaság, akiket nem én választottam, hanem "ezt dobta a gép". Bőven elég volt belőlük az iskolai napokon, a szabadidőmben nem voltam kíváncsi ugyaz azokra a körökre.
Ezt minden utálat nélkül mondom.
Ugyan ez a véleményem a munkatársaimről is. Nekem ezek a helyek (suli, munkahely) nem arról szóltak soha, hogy én ott majd második családod találok vagy hasonló.
Van az az életem, meg a magánéletem, nekem ez a kettő külön van. Nem szeretem soha ezeket a "kötelező szórakozás" dolgokat. Ha valahova szerettem volna elmenni, elmentem. Nekem ehhez nem kellett egy kötelező társaság.
Szinte ugyanazt tudom válaszolni, mint a 8-as kommentelő. Bár nem most voltam sulis. Általánosban szerettem. Utaztunk 2-3 napra. Jó emlékek. Bár nyolcadikban már kezdődött az üvegezés esténként, meg a felelsz vagy mersz, ki kivel smárol. Ezekben nem vettem részt.
Gimiben egyszer voltunk csak kirándulni. Ott már nem éreztem jól magam. Ivás, cigizés.. A többség csak emiatt várta. Szalonnasütéseket tervezett az ofő helyben... Ott is csak az ivás ment.
28N
Az általános iskolai kirándulásokat szerettem, meg is volt a maguk hangulata, bár az utolsó évben nem volt az igazi.. Egy másik osztállyal mentünk az évfolyamunkról, akikkel nem igazán voltunk jóban, és sajnos ott is volt cigi-pia bőven a végére.
Gimiben először nagyon színes programok voltak, meg jól is éreztem magam, de a közepén nem éppen. Akkor nálunk is pláza-Meki volt, egyik évben meg paintball.. megértem, hogy vannak, akiknek ezek jönnek be, de sajnáltam azokat a lehetőségeket, amik ezek miatt szavazódtak le.
A legutolsó legalább nagyon jól sikerült.. amíg a fiúk részegre nem itták magukat, pár lánnyal együtt. Szerencsére semmi *olyan*, vagy nagyon gáz nem történt, legalább.
Így, mindent összevetve, inkább szerettem az ilyen kirándulásokat, még ha nem is mindig voltak túl jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!