Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mit mondjak a...

Szerintetek mit mondjak a tanárnak hogy én nem akarok menni osztálykirándulásra? Hogy mondjam meg hogy ne sértődjön meg? Szépen, de úgy hogy megengedje

Figyelt kérdés

A tanár kérdezte flegmán hogy ugye nincs olyan ami nem akar menni és nem merem mondani.

Amúgy én nem voltam ekkor ott ezt az 1ik osztály társam mondta amj szintén nem annyira akár menni. Én nagyon nem akarok menni de ő akar egy kicsit. Mit mondjak ? Betegség? Pont akkor? Gyanús lenne nem?

2022. máj. 8. 22:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha az osztálykirándulás tanítási napon van, akkor kötelességed bemutatni vagy szülői igazolást arra a napra, vagy orvosi igazolást. Egyéb esetben csak simán nem mész el. Az más kérdés, hogy a gerinctelenségnek is van határa, főleg ha kifizetik a helyed, a kajád és te aznap szólsz, hogy nem mész.

Holnap szépen bemész egyedül a tanáriba, hogy hallottad lesz oszt.kirándulás, de te nem fogsz menni, mert mittudomén, nincs kedved, családi kirándulásra mész inkább, kiír a szülő stb. Igen, hisztizni fog, vagy fenyegetni, hogy de hát ilyet nem lehet, de ne hagyd magad.

Ha akadékoskodik, megmondod neki, hogy oké, ma anyád vagy apád még keresni fogja telefonon, vagy bejön személyesen.

2022. máj. 8. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Ne sértődjön meg? Lol
2022. máj. 8. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy osztálykirándulásnak általában anyagi vonzatai is vannak, így ha te úgy döntesz, hogy nem kívánsz kirándulni menni, akkor nyugodtan megteheted. Előre mondom, hogyha a tanár már most ilyen flegmán kérdezi, akkor garantálható, hogy meg fog sértődni, ha valaki nem akar menni.
2022. máj. 9. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
De miért ne akarna?
2022. máj. 13. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!