Vállaljam fel, hogy nem akarok osztálykirándulásra menni, vagy erőszakoljam rá magam és menjek velük?
Nem akarok osztálykirándulásra menni. Nem szeretem a mostani osztályomat, az előzőt jobban szerettem, bár ott sem mentem osztálykirándulásra soha.
Nem szeretem az osztálykirándulásokat, dög unalmasak, kastélyt meg várat nézünk. Ha mondjuk valami jó helyre mennénk, akkor sem mennék, mert alig lenne valaki, aki hozzám szólna, így egyedül lennék és unatkoznék.
Amúgy sem vagyok valami társaságot kedvelő ember.
33-an vagyunk az osztályban, és mind a 32 feltette a kezét, hogy ők mennek majd. Amikor azt kérdezték, ki nem jön, akkor nem mertem feltenni a kezem.
Kaptunk egy lapot, be kell jelölni, hogy megyek-e vagy nem.
Hát két opció van.
Az egyik az, hogy el mész, egy ilyen kirándulás jól össze tudja kovácsolni a közösséget (tapasztalat)
A másik meg hogy szólsz a tanárnak hogy nem szeretnél menni
De én mennék a helyedben, viszont ha ennyire nem szereted az osztályod akkoe hagyd ki:)
Hanyadikos vagy?
- 10.
Tényleg senkivel nem beszélsz az osztályból?
- Nem, csak én az osztályban egy pótlék vagyok csak. "Ha nincs ló, jó a szamár is" címen. Tehát ha nincs XY, jó vagyok én is, de ha ott van, akkor már én el vagyok felejtve.
Szüleid engednék, hogy ne menj?
- Persze, van még egy szülői igazolásom.
Az egyik az, hogy el mész, egy ilyen kirándulás jól össze tudja kovácsolni a közösséget (tapasztalat)
- Hát csak azt a részét, ami már alapból együtt van.
Már leírtam egy hasonló kérdésnél, hogy nekem meg pont az a tapasztalatom, hogy az osztálykirándulás nem oszt, nem szoroz, nem fogja a többség befogadni a kirekesztetteket úgyse. Rosszabb esetben egyenesen b//sztatni fognak téged. Nálunk is mindig ment a hiszti, hogy a r//hadt antiszocok már megint kivonják magukat a közösségi programokból, miközben a nagymenők voltak azok, akik folyton mellőzték, szekálták őket. A kiránduláson se volt másképp.
Na meg a másik, hogy gimiben ezek a kirándulások 99%-ban az alkoholról szólnak, ami az én szememben nem minőségi program. Végzős vagyok, és idén már nem is megyek, nekem semmi szükségem ilyenekre.
Ez ott alvós? Mert az ottalvósok össze szokták kovácsolni az osztályt.
Vannak, akik nem annyira bandáznak, kissebb csoportokban elvannak. Általában az ilyen gyerekekhez rakják be azt, aki nem barátkozik. Innentől meg a mázlidon múlik. Ha jól elvannak egymással, nem hagyják, hogy velük ellegyél, ha nyitottak, akkor simán hozzajuk csapódhatsz.
Ha nem ott alvós, akkor is ki tudsz szemelni kissebb csoportokat, azokhoz hozzávsapódgatsz. Ne félj koloncnak lenni, akaszkodj rájuk, mert ők nem fognak magukhoz rángatni. Max nem leszel nekik szimpi, akkor másik csoportot keresel.
Én ezt tapasztaltam beilleszkedésnél, hogy ez nem úgy megy, hogy majd befogadnak; el kell érned, hogy befogadjanak. És ez bújkálva nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!