Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Észrevettétek, hogy az egyetem...

Észrevettétek, hogy az egyetemen az ilyen utolsó alibi, felesleges, 3 kredites kötelező vicc tárgyakat kérik a legkomolyabban és a legszigorúbban számon?

Figyelt kérdés
Nektek mi volt az a tantárgy, aminek tudtátok akkor is, hogy semmi értelme nincs, és még sokat is szívtatok vele?
2023. jan. 10. 19:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is mérnöki szakról írtam. Senki sem arról beszélt, hogy a valóban értelmes szakmai tárgyak nem lehetnek nehezek, de azoknak van értelme. Mi azokról a tárgyakról beszélgetünk itt, amiknek semmi köze a szakunkhoz, tölteléktárgyak, ennek ellenére szükségesek a diploma megszerzéséhez és szerepükhöz képest aránytalanul sok munka van velük. Lásd mikmak. Mindenki leszarná, ha tudná, de nem lehet. Ha már flexelni akarsz azzal, hogy mennyit szopsz, csináld ésszel.

2023. jan. 11. 01:18
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
11# Ja, de a mikmak egy egyszerű gazdasági tantargy sablon feladatokkal. Főleg mérnöki szakokon az a szorzás, összeadás szintű matek plusz pár képlet nem nagy cucc.
2023. jan. 11. 01:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A GRAFIKA is nagy szopó.
2023. jan. 11. 01:54
 14/21 anonim ***** válasza:
78%
Matektanárin volt anno egy trigonometria és koordinátageometria tárgyam első félévben. Nem volt nehéz, középsulis matek volt nagyjából, de elsőre megbuktam. Ötös volt mind a két zh-m, de kellett az utolsó órákon olyat csinálni, hogy 45 perces órát tart mindenki (Nyilván nagyon praktikus első félévben az ilyen, amikor még semmi módszertani ismeretet nem tanultál. :D). Amikor én voltam, öt perces késéssel jött a tanár, és a késése miatt azt hitte, hogy én túlcsúsztam az idővel, és 45 helyett, 50 perc volt. És ja, ezért buktam... :D Még jó, hogy volt ráépülő a harmadik félévben, második félévben meg nem volt meghirdetve ez a szr... És pár tárgyam emiatt azóta is csúszik a mintatervhez képest. :D
2023. jan. 11. 07:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért automaták és formális nyelveket töltelék tárgynak nevezni kicsit meredek. :D
2023. jan. 11. 13:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
14/15 Kitalálom, Debrecen és a tanárnő keresztneve Eszter :D Tudnék róla mesélni.
2023. jan. 11. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
#16 Nem Eszter... :D
2023. jan. 11. 14:55
 18/21 anonim ***** válasza:
3 kredit nálunk rengeteg...:D egyetlen 3 kredites tárgyunk volt ebben a félévben, az összes többi 1 vagy 2. Kb mindegyiket egyformán szigorúan kérték számon, kivéve a 3 kreditest, az volt a legkönnyebb
2023. jan. 29. 22:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Há-há. Tudnék mesélni. Töri tanárin vagyok, 1. éven, nem mondom melyik egyetemen, mert nem csinálok reklámot neki. 2 kredites tárgyakból 45 perces referátum készítés. Nagyon szupi, így első évben. 😂
2023. febr. 12. 16:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a pedagógiás tárgyam meg ért 5 kreditet múlt félévben, s össz-vissz készültem rá 4 órát, s jeles lett. 😂
2023. febr. 12. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!