Kötelező részt venni a szalagavatón?
Figyelt kérdés
Mert nekem idén lesz és nem akarok elmenni. egyszerűen nem jön be ez az egész. Azt mondta az ofőm hogy kötelező. De hol írja a törvény hogy az? Mi van ha megmondom hogy nem akarok menni és nem is fogok? ha nem fogok menni akkor mit tudnak csinálni? a semmin kívül?2022. szept. 6. 19:07
1/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi. Bár én elmentem, de a tűzésen kívül kivontam magam mindenből, az osztálytáncból is, mert szerintem inkább volt gáz mint szórakoztató, meg a keringőből is, mert a suliban nem ismertem lányt akivel mehettem volna, külsőst meg nem lehetett. De a végen felkértem egy akkori barátom.
2/5 anonim válasza:
Sehol nem írja a törvény és semmit nem tudnak csinálni. Egyszerűen ne vegyél részt és kész. Nem határozhatja meg egy másik ember, hogy te mit csinálsz.
3/5 anonim válasza:
Nincs olyan, h kotelezo. Enis csak a szallagtuzesen vettem reszt. Nem vihettem a kulsos bnom ugyh csak neztuk meg pialtunk par osztalytarssal
4/5 anonim válasza:
Csak azért mondja, hogy kötelező mert általában egy középiskolás gyerek még nincsen tisztában pontosan azzal, hogy mire kötelezhető és mire nem és ezt próbálja kihasználni. Nálunk anno nagyon jól sakkban tudták tartani az osztályt azzal a kifejezéssel, hogy "kötelező". Pedig nagyon sok minden hivatalosan nem lett volna az dehát annyi idősen ki néz ennek utána.
Ha erősködsz, hogy márpedig te nem mész akkor úgyis feladja majd és belenyugszik. Maximum arra számíthatsz, hogy a szemében elásod magad de gondolom ez téged a legkevésbé érdekel.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem fogok erősködni, egyszerűen nem megyek be és kész
2022. szept. 7. 17:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!