Mit tegyek ha a tanárom azt se tudja h hol van?
Van egy tanárom aki nem százas. Naponta előfordul h nem ismeri meg a diákokat és a kollégáit.
Van olyan is h csak sétálgat jobbra balra és kérzezgeti h hol vagyok milyen nap van stb.
Ilyenkor mit válszoljak neki?
Mit tegyek meneküljek tőle?
Nincs neki pia szaga?
Nekem technika tanárom volt az aki mindig piált óra előtt és sokszor baromságot beszélt vagy ha utolsó óra volt hazaengedett minket. Az igazgató is tudott róla de nagyon jó barátok voltak a tanárral és elnézte neki és semmi következménye nem volt.
Nem feltétlenül demens, de mindenképpen zavart állapotú a leírtak szerint.
Ezt okozhatja genetikai hajlamosság, megromlott egészségügyi állapot, de akár egyszerű fáradtság is, ha adott esetben 4—5 napja nem tudta kipihenni magát megfelelően.
Te, mint diák, nem tudnád érdemben kezelni a helyzetet, és nincs is rá szükség, mert a leíetak szerint eléggé szembeötlő megnyilvánulásokat produkál, így a tanári kar is biztos hamarosan felismeri a helyzetet, és érdemi megoldást helyez majd kilátásba.
- Szia. Hol vagyok most?
- Az iskola folyosóján.
- És most milyen óra van?
- Irodalom.
- Akkor te mi a francot keresel még itt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!