Iskolába bántanak, mit tegyek?
”Olyan helytelenül írnak osztálytársaim erre én nem szolok de ha én írok valamit helytelenül írok akkor egyből írják hogy "Megvárjuk hogy normálisan leírod!"
Te mindent helytelenül írsz.
Valamiért nem bírnak, nem vagy nekik szimpatikus és ezért folyton beléd kötnek, ha van rajtad sapka, ha nincs. Írtad, hogy fizikai bántalmazásnál nem szoktad hagyni magad. Hogy szoktak ezek végződni? Volt már olyan, hogy megvertél valakit?
Most gyorsan bele kellett kotnod neked IS,hogy helytelenul ir.Mar igy is szet kurtak a lelket,de te meg ra teszel egy lapattal.Grat.
Rugjunk meg bele egyet a foldon fetrengobe.
SZia!
ugyan azt átélem mint te!
Csak sajnos pár tanácsot tudok adni:
Nem menjél bele fizikai konfilkusban,mert akkor az lesz a rossz neked mert hogy lehazudják hogy te kezdted,és azután más mondanak mint ami a igazság!
Meg a másik,tegyél rá aki rosszat mond amit szerettel,mert ugyebár senki se mondhatja meg hogy mit szerettsél..
Inkább csináld azt,hogy úgymond "búljál el",vagyis ne csináld a feszkót,ne legyél központban oszt jóvan úgy..
Akkor támadj ha igazad van,és van egy tanúd aki melleted áll,vagyis tényleg menthető vagy..
Engem is piszkált egy osztálytársam mert gyengének hitt, fizikailag az is voltam mivel a srác nyaranta építkezésben dolgozott, skanderben legyőzte a 35 éves tanárunkat aki kondizott évek óta, a srác akkor 16-17 volt, én úgy segítettem magamon,hogy egyik piszkáláskor mondtam,hogy hagyjon de nem hagyott, erre fogtam egy széket és erőből hozzávágtam, egy darabig őrültnek hittek de megvolt a tisztelet, rá pár hétre már csak poenkodtunk a sráccal az eseten.
Másik sztory, a tesóm osztályába bekerült egy bukott diák aki 2 évvel idősebb volt nála, ez 5-ödikben volt, rászállt a tesómra ami egyszer verekedésbe torkollott és a tesóm kapott ki, hazajött, keresett a fészerben egy csákány vagy hasonló szerszám nyelet és megvárta amíg megy a srác haza aki a házunk elött járt el, kisétált és erőből ütött egyet a fanyéllel a srác sípcsontjára, az leesett és pár percig jajgatott, majd vagy 10-15 percbe telt mire lábra tudott állni és hazasántikált, az eset után többet nem piszkálta a tesómat, később össze is barátkoztak.
Nem mindenre megoldás, de néha segít az erőszak, állj mi magadért és ha kell csapj oda, legrosszabb esetben kapsz egy verést de többet nem fognak piszkálni, az ilyenek a gyenge prédát szeretik, ha látják, hogy megvéded magad vagy akár támadhatsz is váratlanul nem fognak piszkálni.
11: de, mégpedig elég durván. Nem tettem semmit, mert besz@ri voltam, nem is változott semmi a gimi végéig. Utólag azt gondolom, hogy ha folyamatosan tájékoztattam volna erről olyan embereket, akik tudtak volna tenni ellene, akkor röbidtávon még lehet, hogy kicsit többet kaptam volna, de előbb-utóbb elment volna a kedvük, ha minden elmebajuk miatt összehivatom a szülőket/ofőt. Előbb-utóbb komolyan foglalkoztak volna a dologgal.
No meg 20 évvel ezelőtt voltam gyerek, akkor még nem nagyon voltak jogaim.
#18 Én próbáltam anno tenni ellene többször is, nem, se rövid, se hosszabb távon nem lesz jobb. Azt gondolod, hogy a tanárokat érdekli? Persze, párat lehet, de fentebb úgyis pont telibe fogják szarni és ha folyamatosan nyaggatod őket még téged fognak tehernek tekinteni.
A kérdező váltson iskolát és ennyi, más megoldás nincs, ha nem akar tűrni.
19, nem értek tökéletesen egyet, de elfogadom, lehet, hogy így végződne. Én úgy érzem, hogy ennyire rossz helyzetnél a risk/reward lehetőség inkább tolódik el a reward irányába.
Viszont kérdés, miért cseszteti mindenki. Volt olyan osztálytársam, aki tök jófej gyerek volt, de egyszerűen olyan volt, hogy mindenki bele akartk ötni. Nem tehetett róla, ez van. Nálam jobban is szétcsesztették, ha más suliba ment volna, ott is ugyanez lett volna, mert hülyék mindenhol vannak, és van, akinek a személye megnesként vonzza őket. Szóval az iskolaváltás sem feltétlen jó megoldás, de tény, hogy akár az is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!